Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KADA I KAKO TREBA DA POŽELITE ŽELJU VEČERAS: sveti niz 11 11 ispunjava želje

11. novembar je uvek dan snažne energije - evo kako da je iskoristite za ostvarenje svoje želje!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Numerologija tvrdi da je broj 11 veza između smrtnog i besmrtnog, master broj koji nam otvara vrata neba, piše Lovesensa. Otud i verovanje da se upravo u 11.11 na dan 11. 11. otvara nebo da vam ispuni želje!

Pripremite se za ovaj trenutak ritualom slobodnog pisanja. Posvetite se mislima o onome što vam donosi radost, onome što biste želeli da vam život donese u budućnosti. Ideja je da pišete ne razmišljajući o sklopu rečenica, ne dižući olovku s papira, dozvolite sebi da beležite baš sve što vam pokreće misli u tom trenutku.

Kad protekne 11 minuta u slobodnom pisanju, pogledajte svoj zapis i naročito se posvetite onim rečima koje ukazuju na to kakva osećanja se u vama bude. Odaberite 3 reči koje na najbolji način izražavaju vaše najjače emocije u sadašnjem trenutku. Zapišite ih na novom papiru. Osetite kako vas te emocije preplavljuju.

Dajte sebi dozvolu da osećate te emocije. Izrazite tu dozvolu u mislima ili naglas rečima: "Dajem sebi dozvolu da osećam... Dozvoljavam toj divnoj energiji da uđe u moj život." Ponavljajte tu rečenicu držeći jednu ruku na srcu.

Sada zatvoriteoči i zamislite kako će vaš život izgledati kad ta divna energija uđe u njega. Zamislite sebe kako postižete ono što želite, kako vas ispunjavaju radost i sreća. Zadržite se u toj vizuelizaciji 11 minuta. Ako želite, umesto tako duge vizuelizacije, vratite se na slobodno pisanje.

Na kraju, napišite svoju jasnu nameru onoga što želite da manifestujete u svom životu. Upravo to je najjasnija želja koju ćete poslati Univerzumu.

Tekst: K. Ivanović

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije