Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bračna numerologija: evo kako datum venčanja određuje vaš bračni život

Brojni numerolozi tvrde da datum venčanja utiče na bračni život i određuje prioritete u braku. Onima koji su već u braku, ovo može biti jedan potpuno novi pogled na svoj odnos sa partnerom.

  Izvor: Foto: Profimedia

Sve ono što muškarac i žena odlučuju u vezi sa svojim brakom je važno, a jedna od najznačajnijih odluka može biti ona koja se tiče samog datuma venčanja.

Datum koji budući supružnici izaberu može odrediti tok njihovog bračnog života.

Evo kako se izračunava taj broj: saberite mesec, dan i godinu vašeg venčanja i svedite taj zbir na jednocifren broj. Na primer za venčane 27. aprila 1980. godine (27+4+1980= 2011= 2+0+1+1= 4).

Čak i ako ste već zaronili u bračne vode ovo računanje ima smisla, jer vam može dati novi i neobičan ugao posmatranja vašeg braka.

Broj venčanja 1

Ovim datumom vlada Sunce. To potvrđuje značaj onoga što je u braku važno. Period zabavljanja je bio nezaboravan a i sam susret je bio veoma romantičan. Izbor baš ovog datuma za venčanje ukazuje na to da ste vi veoma zaljubljen i nežan par, da težite potpunom sjedinjavanju sa bračnim partnerom. U vama postoji snažna želja da brak uspe, pa ste verovatno temeljno proverili jedno drugo pre nego što ste objavili veridbu.

VIŠE: Astrologija otkriva: ova 3 horoskopska znaka neće imati samo jedan brak u životu...

Broj venčanja 2

Ako se odlučite za ovaj dan, ili želite venčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju. Majčini saveti će u braku biti ili u potpunosti prihvaćeni ili sasvim odbačeni. Emocionalna zrelost će biti veoma važan faktor uspeha ovog braka. U svakom slučaju, nemojte se iznenaditi ako svi budu pustili neku suzu na vašem vjenčanju, jer će svi biti veoma dirnuti. Razlog za sklapanje ovog braka kojim vlada Mesec je najverovatnije želja za porodicom i toplinom doma, ili želja da se nađe srodna duša koja voli decu ili je u stanju da prihvati decu iz prethodnog braka i pokuša da im pruži roditeljsku ljubav. Ako su deca jedini razlog za sklapanje ovog braka, možda je bolje da još jednom preispitate svoju odluku.

Broj venčanja 3

Ako se ne šalite kada kažete da hoćete da sklopite brak iz interesa, onda vam venčani dan broj 3 savršeno odgovara, kao vid oporavka vašeg materijalnog stanja kroz bračni dogovor. Možda ćete biti zabrinuti zbog mišljenja okoline, ali i opsednuti idejom da vaše venčanje mora da bude najveće i najlepše. Ipak, ako očekujete mnogo od braka, spoj broj 3 vam garantuje razočaranje. U ovoj vezi pod vladavinom Jupitera verovatno će se izroditi puno dece, a porodični skupovi će predstavljati važan do vašeg života.

VIŠE: Kako tradicija može da pomogne u očuvanju vašeg braka

Broj venčanja 4

Ako ste razmišljali o svim obavezama i odgovornostima koje brak donosi i pažljivo odmerili „za" i „protiv" ove važne odluke, verovatno ste izabrali dan broj 4 za svoje venčanje. Značaj ovog datuma venčanja je vernost do groba. Par spojen u bračnu zajednicu ovog dana u stanju je da radi zajedno, da ostvari sve svoje ciljeve koje partneri pojedinačno ne bi uspeli da ostvare.

Šta očekuje ostale numerološke kombinacije u braku, saznajte na SLEDEĆOJ STRANI!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije