Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubavna numerologija: izračunajte da li ste pronašli osobu koja se (ne)slaže sa vašim ličnim brojem

Drage "jedinice" najromantičniji uspeh imaće s brojevima 2, 4 i 7. Evo šta nam još može da otkrije ljubavna numerologija.

  Izvor: Foto: Profimedia

Znanje o brojevima može nam mnogo pomoći u emotivnom životu.

PROČITAJTE JOŠ: NUMEROLOGIJA sreće u ljubavi i poslu: vaš broj karme za 2016. godinu

Svako od nas ima lični broj, koji se jednostavno izračunava, a on daje uvid u našu, ali i partnerovu ličnost. Brojevi su poput magije. Ako naiđemo na osobu s kojom smo numerološki kompatibilni, lepa veza je na pomolu, a može da postane i trajna i da vodi u brak.

Ali, neke veze ne uspevaju uprkos trudu oba partnera, nešto kao da nedostaje ili su karakterne razlike prevelike da bi odnos opstao. Možda ste naišli na osobu koja se ne slaže s vašim ličnim brojem. Pogledajte numerološki vodič koji će vam olakšati ljubavnu potragu ili odgovoriti šta ne valja u vašem odnosu.

Da biste saznali da li ste jedno za drugo, dovoljni su vam vaš i partnerov datum rođenja. Vaš lični broj je ključ prema kojem numerološki možete da otkrijete koliko ste emotivno kompatibilni s partnerom. Jednostavno saberite brojke u datumu vašeg rođenja i pretvorite ih u jedan broj, koji je vaš lični broj. Isto učinite i s partnerovim.

Na primer, ako je vaš rođendan 23. 1. 1982., treba da saberete cifre dana, meseca i godine i da ih pretvorite u jedan broj.

Mesec: 1

Dan: 2 + 3 = 5

Godina: 1 + 9 + 8 + 2 = 20 Tada je 2+0 = 2

Sve saberite: 1+ 5 + 2= 8 
Vaš lični broj je 8

Sledeći korak je da saznate rođendan osobe u koju ste zaljubljeni. Izračunajte njen ili njegov lični broj. Kada ste to učinili, pogledajte naš opis brojeva koji će vam pokazati da li ste vi i partner numerološki srodne duše.

SA KOJIM BROJEM SE NAJBOLJE SLAŽETE PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije