Nisu svi horoskopski znaci isti kada se radi o emocijama. Neki se zaljubuljuju iznova tokom celog života, brzo ulaze u veze i brzo preboljevaju emotivne krahove. Drugi se teže prepuštaju i kada jednom zavole nekog, vole ga celog života čak i kada više nisu u vezi s tom osobom. Ova tri znaka prema mišljenju astrologa teško zavole drugi put.

Jarac

Često ih doživljavaju kao hladne i bezosećajne, ali njihovo srce je osetljivo i ranjivo. Teško se otvaraju pred drugim ljudima zbog straha od razočaranja. Ko uspe da dobre do njih imaće vernog partnera za ceo život. Ne opraštaju lako, pa ako ih jednom prevarite, završće sa vama za sva vremena. Vole iskreno i duboko, i u životu imaju samo jednu pravu ljubav.

Rak

Najverniji znak Zodijaka. Romantične duše koje vole do smrti.  Rak je tolerantan i strpljiv, pa morate dobro da se pomučite kako bi vas izbrisao iz života. Srce poklanja samo jednom i više nikada. Rak poseduje neverovatnu sposobnost i ume da sačuva svoju ljubavnu ili bračnu vezu.

Bik

Oprezni u svemu pa i odabiru partnera. Nisu skloni površnim avanturama, vole sigurnost i teže ozbiljnim vezama. Ne zaljubljuju se lako, ali kada se to dogoditi, spremni su uz tu osobu da provedu čitav život.

Izvor: Lepa&Srećna