Horoskop može da odredi mnoge vaše životne navike, osobine i sklonosti. Neki čak smatraju da njihov karakter celokupno opisuje baš horoskopski znak - akvi smo prijatelji, kakvi smo ljubavnici, šta volimo da jedemo, da li volimo da se svađamo, kao i koliko se brzo ljutimo.

Tako smo za vas izdvojili kako se horoskopski znakovi ponašaju kada im nešto smeta, da li se brzo ljute, da li ih vređaju sitnice ili ignorišu sve oko sebe i ne nerviraju za nebitne stvarčice.

Znakovi koji se najčešće ljute za sitnice su Strelac, Rak i Škorpija.

Strelčevi su po svojoj prirodi veoma energični, to ni ne čudi jer spadaju u grupu vatrenih znakova i svoje misli pretvaraju u konkretne akcije. Stoga, ako ovaj znak nešto povredi ili mu zasmeta on se automatski naljuti i prekida odnos.

Rakovi su veoma sentimentalni i predstavljaju najizazovniji znak zodijaka. Najveći problem ovog znaka jeste što je previše osetljiv, pa ga može povrediti ukoliko je neko grub prema njemu.

Škorpije mrze vrdanje i neiskrenost, pa znaju da budu veoma ljute kada naiđu na takve situacije. Njima je iskrenost veoma važna i sve dok ne dođu do nje znaju da kopaju i istražuju.

Znakovi koji se baš teško ljute su Jarčevi, Blizanci i Vage

Jarčevi se smatraju veoma ozbiljnim znakom, pa se ni ne ljute za sitnice već ih iz takta isteraju samo ozbiljne i važne stvari, gde odmah prisupe njihovom rešavanju. Dobri su saradnici i veoma su fleksibilni za poslovanje.

Iako Bliznaci važe za osobe koje imaju promenljive osobine, to i nije baš tako. Oni su veoma oštroumni, važe za dobre sagovornike i veoma društvene osobe. Stoga, sa ovim znakom je sve dogovor, druženje i komunikacija, a svađa i ljutnja su mu strani.

Kod Vage važi pravilo "ja balansiram" što znači da izuzetno vode rečuna da ih ne naljuti baš svašta i vole situaciju da drže pod kontrolom. Po svojoj prirodi su miroljubive, kooperativne i veoma druželjubive.

Znakovi koji se naljute više puta dnevno su Lavovi, Device i Bikovi

Lav je po svojoj prirodi jedna velika svađalica, ključna reč koja ih opisuje je drama, ali i kreativnost. Ovaj znak je sklon tome da se za sitnicu naljuti, ali kako se brzo naljuti još brže se i odljuti.

Device su veoma nežne i oprezne u svemu, pa i u međuljudskim odnosima. Kada vide da ih je neko prevario na bilo koji način, one se odmah i naljute. Device su zemljani znak i po svojoj prirodi su dosta zatvorene i konzervativne.

Bikovi su veoma pouzdani i na njih možete uvek da računate, ali ako vi njih ne ispoštujete znaju da budu veoma nezgodni. Vode računa o svemu i veoma se naljute kada naiđu na vrdanje bilo koje vrste.

Znakovi koji prekidaju svaki kontakt kada se naljute su Vodolije, Ovnovi i Ribe

Vodolije su po svojoj prirodi stidljive, ali mogu biti veoma ekscentrične i energične kada im nešto nije po volji. Kada se osete ugroženim ili povređenim prekidaju kontakt za sva vremena.

Ovnovi su veoma energični i bučni i ne postoji stvar koja ovaj znak može zaustaviti kada se naljute. Brzi su i dinamični, pa tako u svađama mogu da prekinu apsolutno svaki kontakt sa osobom koja ih je izneverila.

Ribe su po svojoj prirodi veoma uviđajne, a razumevanje je reč koja ih najbolje opisuje. Tako saosećajne i poštene ne podnose kada neko ne postupi prema njima isto tako, a takve situacije veoma često ne praštaju.

Izvor: Lepa&Srećna