Astrologija nam određuje brojne sklonosti i osobine, ali i zadire u najintimnije delove našeg bića. Tako zvezde znaju i koje su to stvari koje nerado pred drugima priznajemo.

Ovan

Ovan je rođeni lider i po svaku cenu želi da postigne nešto u svom životu. Ipak, i ovaj vatreni znak je u biti emotivan i nežan pa žudi da bude voljen.

Bik

Bik toliko želi siguran život zasnovan na čvrstim temeljima da dane provodi strahujući da mu se nekako ne izmakne njegova tvrđava. Kada je sam sa sobom često previše brine.

Blizanci

Uvek željni znanja i novih stvari celog života tragaju za uzbuđenjima. Nikada nisu zadovoljni i uvek da probaju nešto što do sada nisu iskusili.

Rak

Najveći emotivci zodijaka zapravo sanjaju o istinskoj slobodi, i to onoj finansijskoj. Iako nisu pristalice materijalizma, vole da imaju novac jer im pruža sigurnost.

Lav

Dominatni Lav mora da bude najbolji u svim segmentima života. Smatra da zaslužuje sve pohvale i poštovanja i to je ono za čim žudi. Da bude prvi uvek i u svemu.

 Devica

Temeljne, precizne i organizovane sanjaju o tome da budu voljene. To im je životni cilj, da pronađu osobu pokraj koje ce da provedu život jer se samoće panično boje.

Vaga

Vage stalno teže balansu. Kada je sve u savršenoj ravnoteži njihov život ima smisla. Ipak, nije lako pogoditi njihov pojam balansa pa često ulaze u nesuglasice sa partnerima. Njihova najveća želja je da pronađu nekog sa kim će deliti interesovanja.

Škorpija

Odlučne i istrajne Škorpije su spremna ne sve kako bi stigli do vrha. Vole da se dokazuju i velika želja im je da pokažu da su uspeli ono što drugi nisu.

Strelac

Večita deca koja misle da će promeniti svet. U to veruju i kada sve izgleda beznadežno i nemoguće. Iako su puni entuzijazma, svoje velike želje neće deliti s onima koji ih ne podržavaju.

Jarac

Oni se hrane tuđim divljenjem i pohvalama. Kada uveče legnu u krevet maštaju o momentu kada će biti javno nagrađeni. To im je motiv da rade i da se bore.

Vodolija

Vodolija ima jaku želju da ne budu kao drugi. Žele da štrče da se razlikuju, da ne budu kao svi u masi, već originalni i posebni.

Ribe

Intuitivne i umetnički nastrojene Ribe žele samo da svoje luckaste ideje pretvore u stvarnost.

 Izvor: Lepa&Srećna