Danas je 2.12. 2020. godine - datum koji u sebi krije mističan niz brojeva 2-2-2-2!

Sam broj 2 u numerologiji simbolizuje mir, harmoniju, pravdu i sklad. On je savršeni balans jin i jang energije.

Sa druge strane. četiri dvojke, odnosno niz brojeva 2-2-2-2 označava moćnu žensku energiju. Zato se danas slavi princip žene, odnosno njene prave, divlje, instiktivne prirode. Žena je stub ljubavi, izvor snažne energije i veza između sva četiri elemenata, a naročito smisao uzemljenja. 

Šta nam niz brojeva 2-2-2-2 poručuje?

Ovi brojevi su znak da treba sačuvati nadu, uprkos svim izazovima i da će sve na kraju biti u savršenom skladu. Ukoliko postoje izazovi, netrpeljivost i negativnost, broj 2-2-2-2 je razbija i donosi nadu u novo, bolje sada i sutra.

Kada s epojavi, niz brojeva 2-2-2-2 donosi razne pozitivne promene u različitim aspektima našeg života, ali to ćemo najviše osetiti na polju ljubavi. U ljubavi nam donosi strpljenje i toleranciju, kao i povratak romantičnih iskri i strasti. Vraćamo najvažniji temelj svake veze, a to je poverenje.

Slobodna srca na ovaj datum treba da prošire nova poznanstva i zaborave na stara ljubavna iskustva iz prošlosti. Otvorite vrata svog srca, podelite ljubav sa svima, pošaljite energiju ljubavi u svemir i ona će vam se dvostruko vratiti.

Najvažnija poruka niza brojeva 2-2-2-2 jeste pozitivna perspektiva i pozitivne misli. Sve dok negativno razmišljate, niste u stanju da privučete prave ljude u svoj život i ostvarite uspeh.

Budite optimistični, verujte da se dobra čuda dešavaju svakog dana i danas možete doživeti pravo spiritualno buđenje.

Izvor: Lovesensa