Poznata pevačica i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Aleksandra Prijović obavestila je sve na koji korak se odlučila, zbog svoje trudnoće.

Aleksandra Prijović je, naime, napisala da otkazuje sve predstojeće nastupe, jer će iduće godine postati majka, pa želi da u miru održi trudnoću do kraja.

PROČITAJTE JOŠ: SLIKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ POSVAĐALA SVE NA INTERNETU: da li se na novoj fotografiji vidi trudnički stomačić Brenine snajke? (FOTO)

Kliknite OVDE da pročitate Aleksandrino otvoreno pismo za sve obožavatelje!

PageBreak

- Dragi moji, obaveštavam vas da smo po savetu lekara, nažalost, morali da otkažemo sve naredne nastupe za ovu godinu, iako sam imala veliku želju da se još malo družimo - napisala je supruga Filipa Živojinovića, pa dodala:

- Izvinjavam se i nadam se da ćete me razumeti. Vidimo se uskoro, a ja vam u međuvremenu pripremam nešto sasvim novo. Voli vas Aleksandra.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U NAJLEPŠIM CIPELAMA ZA JESEN ODUŠEVILA SVE NA INSTAGRAMU: sve žene sada žele ovakvu obuću savršenu za hladne i kišne dane (FOTO)

Podsetimo, Aleksandra Prijović bi u martu 2019. godine trebalo da dobije dete, a prinovi se cela njena porodica i te kako raduje.

Tekst: M. R.

Izvor: Blic