Zmija 

Jul je za vas mesec bezuslovne ljubavi. Romantičnu vezu ispunila je moćna dobra energija i odnos sa partnerom postaje lepši i osvežavajuć. Ako ste sami, lako zavodite suprotni pol, ali obuzdajte ego i saslušajte tuđe mišljenje. Na poslu ponavljate greške iz prošlosti. Ako uspete da rešite problem, očekuje vas vredna nagrada.

Konj

U julu će vas ljubavni život ispunjavati. Odmorite se i napunite baterije pozitivnom energijom, željni ste strasti, a to vam ovog leta može promeniti romantičnu sudbinu. Ne plašite se promena i novih ideja na poslu, jer su dobre po vas. Sve što uradite ili isplanirate odvijaće su u dobrom smeru.

Koza 

Pripadnici ovog znaka naučiće koliko je strpljenje dragoceno. Saslušajte ljude koji su vam bliski i dozvolite im da vas vole. Ako budete kontrolisali vatreni temperament, očekuju vas divne romantične promene krajem meseca. Vreme je da napredujete na poslu, a zvezde donose hrabrost kada je u pitanju donošenje odluka, iskoristite moć razuma.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki zdravstveni horoskop za jul 2018. godine

Majmun

Dobro razmislite pre nego što nešto obećate partneru, jer prazna obećanja mogu narušiti ljubavnu harmoniju. Ovog meseca zračićete harizmom i moguće je da ćete upoznati osobu koja će već na početku odnosa sa vama želeti nešto više od prolazne romantične avanture. Na poslu pokušavate da rešite svaki problem i uklonite prepreke koje vas sputavaju da se ostvarite na polju karijere. Budite organizovani.

Petao

Ovog meseca drugačije gledate na ljubav i spremni ste da otvorite srce i uvek partneru kažete iskreno mišljenje. U julu vas očekuju nova poznanstva, a upoznaćete zanimljivu osobu koja će vam se brzo podvući pod kožu. Budite hrabri i nemojte zbog straha da nestanete čim se upoznate. Pokažite koliko ste jedinstveni. Na poslu očekujte kritike.

Pas

Na ljubavnom planu je mirno more. Opustite se, odmorite i posvetite sebi kako biste u pravom sjaju dočekali veliku ljubav koja će se uskoro pojaviti u vašem životu. Na poslu vas očekuju pozitivni kometari i dobro se snalazite. Svesni ste svojih sposobnosti i nemojte da propustite važne poslovne prilike.

Svinja

Pozitivne energetske vibracije jačaju vašu ljubav ovog meseca i počinjete da razumete svoja osećanja. Ako ste usamljeni, moguće je da će vam povratak stare ljubavi vratiti osmeh na lice. Na poslu je vreme za povoljne promene koje treba da prihvatite, a moguće je da ćete ostvariti važan kontakt u vezi sa biznisom koji može doneti blagostanje.

Izvor: Lovesensa