Zlatni i bakarni ukrasi, bombone, kolači, kroasani, romantičan nameštaj sa rustičnim šarmom, jastuci i zvona mame nas da uživamo u prazničnoj čaroliji koju je za nas pripremio naš čitalac Vladislav Bukovac, piše Lepa & Srećna.

U ovom divno dekorisanom enterijeru vlada bela boja, a svaki ukras se savršeno uklopio sa okruženjem. Novogodišnja jelka je u punom sjaju sa šarenim srebrnim, crvenim i zlatnim kuglama. Pored efektnih ukrasa, tu je ogromna plava fotelja pored kamina, a ceo prizor podseća na pravu novogodišnju bajku. Motivi praznične čarolije se primećuju i na jastucima koji ukrašavaju stolice i fotelje u trpezariji.

Vladislav nije propustio da okiti svaki kutak svoga doma i iako je ceo stan ukrašen sve je svedeno i sa ukusom. Dom izgleda raskošno i elegantno u isto vreme. Zimska čarolija je prenesena i na terasu gde je naš čitalac sredio pravi kutak koji svim gostima želi divnu dobrodošlicu.

Beli lusteri, stone lampe i ukrasi kao i zvona sa koasanima i bombonama nas mame da uronimo u ovaj divan dom pun efektnih detalja i uživamo u prazničnom duhu koji on širi.

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Čarobna dekoracija i originalni ukrasi očaraće svakog ko zaviri u dom našeg čitaoca Vladislava Bukovca!