Dom poznate glumice Sandre Bulok izgrađen 1942. godine a ceo arhitektonski stil odslikava stil malih, slatkih kalifornijskih kuća u jednom nivou iz doba zlatnog Holivuda, piše Lepa & Srećna. Starinski šmek ovog doma dopunjuju savremeni dizajn enterijera i bašte.

Ova kuća je pravi tropski raj u brdima iznad Los Anđelesa, gde se iz dvorišta i sa prozora pruža pogled na panoramu grada.  Kuća se prostire na 300 kvadratnih metara a u njoj su 4 spavaće sobe i 3 kupatila.

Enterijer je intiman, skladan i svaka prostorija je uređena u tropskom stilu. Roletne od bambusa, palme u saksiji od pruća i svetao nameštaj su delovi koji čine ovaj dom posebno šarmantnim. U svakoj prostoriji vodilo se računa da ne bude pretrpana. Glavni akcenat je u sobama i kupatilima gde  sobne biljke unose dozu svežine i osećaj kao da ste u gustoj tropskoj bašti.

PROČITAJTE JOŠ: NEDOSTAJE KLJUČNA STVAR! AMERIČKA TENISERKA SERENA VILIJAMS PRODAJE LUKSUZNU KUĆU: zavirite u dom na Beverli Hilsu vredan 10 miliona dolara (FOTO)

Velika dnevna soba sa kaminom i svetlim nameštajem kao i diskretnim osvetljenjem koje dolazi od predivnih glomaznih lampi odaje pravi utisak udobnosti i mira. Smirujuće boje ovog doma i toplo drvo u kombinaciji sa zelenilom sobnih biljaka čine da se osećate prijatno i dobrodošlo.

Glavna spavaća soba uređena je minimalistički - samo jedan veliki krevet i prozori otvoreni ka bašti savršeni su enterijer za miran san u toplim letnjim noćima.

Kuhinja je uređena u krem boji, sa puno prostora za odlaganje posuđa kao i ostrvom za kuvanje i pripremu hrane. U produžetku ostrva se nalazi dugački drveni sto koji skladno povezuje kuhinju i trpezariju

Kupatila su prostrana sa divnim kadama kao i odvojenim tuševima, dok jedno kupatilo čak poseduje neobičan detalj - divan za odmor i kratak predah posle kupke.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠA VILA SA POGLEDOM NA MORE: zavirite u luksuzan dom supermodela Sindi Kraford prodat za neverovatnih 45 miliona dolara

Pored soba, kupatila i kuhinje, kuća poseduje i ogromnu radnu sobu sa divnim pogledom na umirujuće zelenilo kao i teretanu. 

Prozori kuće imaju prekrasan pogled na privatnu baštu punu zelenila i Los Anđeles.

Bašta je kao iz mašte: natkrivene pegrole, nameštaj od ratana, tirkizna voda u bazenu koji izgleda kao da ga je priroda oblikovala i puno bambusa i palmi čine ovaj eksterijer odlično prilagođenom klimi područja u kome se nalazi. Uz to, malo retro šmeka u vrtu odlično se uklapa uz stil ove stare kalifornijske kuće. Uživaćete u razgledanju!

Kliknite OVDE da pogledate u galeriji sve slike ove predivne kuće!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Poznata holivudska glumica Sandra Bulok odlučila je da proda prelepu kuću u brdima iznad Los Anđelesa za 3 miliona dolara!