Kuća u kojoj je poznata američka teniserka Serena Vilijams živela sa mužem Aleksom Ohanianom i i ćerkom Aleksis Olimpijom smeštena je na divnom imanju, koje se prostire na čitav hektar površine, sa mnogim skrivenim stazama i vrtovima za uživanje, piše Lepa&Srećna

Drveće, pergole, puzavice i ostalo rastinje prelepog dvorišta na ovom ogromnom imanju pružaju savršen zaklon i obezbeđuju privatnost od radoznalih pogleda.

Luksuznakuća se prostire na 600 kvadrata i poseduje šest spavaćih soba i neverovatnih sedam kupatila, kao i teretanu, bazen, bar i salon. Iznenađujuće je što uz kuću uopšte nije izgrađen teniski teren!

PROČITAJTE JOŠ: ZAVIRITE U MILIONERSKU VILU SA 5 ZVEZDICA: ove sobe, kuhinja, kupatilo i bazen su pravi raj na obali mora (FOTO)

Za elegantni dizajn ovog doma poznata teniserka i njen suprug nisu štedeli novac, a savršen primer tih skupocenih detalja su grandiozni lusteri.

Ogromni lusteri u svakoj prostoriji preplavljuju elegantno uređene sobe svetlom a veliki prozori omogućavaju prelep pogled na fantastične i lepo održavane zelene površine.

Svih sedam spavaćih soba je uređeno u sofisticiranom stilu iz perioda iz kog datira izgradnja ove kuće.

Dnevne sobe su brižljivo opremljene antkivitetima a poseban šmek daje joj ogroman klavir kao i zadivljujuć pogled na zelenu oazu koja unosi mir u kuću.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDAJTE NAJLEPŠE KUPATILO NA MENHETNU ZA SUPER SEKSI LJUBAVNI PAR: zašto Džastin Timberlejk i Džesika Bil napuštaju ovaj stan vredan 8 miliona dolara (FOTO)

Ogromna trpezarija može da primi najmanje osam gostiju, a ambijent je preplavljen prirodnim svetlom koji dolazi zahvaljujući francuskim vratima koje vode u baštu. A veliko ogledalo koje se nalazi na zidu u trpezariju odaje utisak da je trpezarija znatno prostranija. 

Celokupan prostor pleni otvorenošću i svetlošću, zahvaljujući ogromnim holovima i velikim sobama.

Kliknite OVDE da pogledate u galeriji slike ove neverovatne kuće i prelepog dvorišta!

Izvor: Lepa&Srećna

LepaiSrecna Američka teniserka Serena Vilijams prodaje luksuznu kuću iz 1935. godine na Beverli Hilsu za neverovatnih 10 miliona dolara.