Velelepna vila Sindi Kraford i njenog muža se nalazi na imanju pored mora, sa direktnim prilazom plaži, piše Lepa&Srećna. Kuća je izgrađena davne 1944. godine, okružena je neverovatnom i netaknutom prirodom, a prostire se na 500 kvadrata i poseduje 4 spavaće sobe, šest kupatila, luksuznu kuhinju sa pogledom i hektar prelepo uređenog dvorišta sa tremom koji pruža mir.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠI NAMEŠTAJ NA RASKLAPANJE ZA MALI STAN: ovo su HIT praktični kreveti i stolovi na Instagramu (VIDEO + FOTO)

Ambijent kuće je svetao i prozračan, tople smeđe boje drvenog nameštaja u kombinaciji sa belom bojom zidova i ostalog nameštaja odaju utisak prirodnosti i čine da prostor izgleda prostrano. Dnevni boravak i kuhinja kao i sobe poseduju predivan pogled na plavetnilo mora i neba i stiče se utisak da kuća lebdi.

PROČITAJTE JOŠ: OPRA VINFRI KUPILA CELO OSTRVO, A ŠOKIRAĆETE SE KADA VIDITE NJENU KUĆU: zavirite u dosad neviđen dom u kojem uživa TV zvezda (FOTO)

Luksuzan utisak se dobija i kad se izađe iz kuće gde je prelepo uređena mediteranska bašta sa puno zelenila. Na imanju se nalaze i teniski teren kao i bazen iz kog takođe možete da uživate u prekrasnom pogledu koji ova vila pruža.

Dizajn kuće je sofisticiran, elegantan sa eklektičnim detaljima koji dodaju na šarmu ovog prelepog doma na moru.

Pogledajte u galeriji slike savršenog doma sa pogledom na more!

LepaiSrecna Supermodel Sindi Kraford i njen muž Rendi Gerber su prodali svoju vilu u ultra-ekskluzivnom delu Malibua za 45 miliona dolara.