Ogromna vila NBA košarkaške zvezde Blejka Grifina prava je oaza uživanja i luksuza, piše Lepa&Srećna. Pored prostranih dnevnih soba sa savršenim pogledom na zelenilo, kuća poseduje svoju bioskopsku salu kao i sobu za stoni tenis i gledanje utakmica.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠA VILA SA POGLEDOM NA MORE: zavirite u luksuzan dom supermodela Sindi Kraford prodat za neverovatnih 45 miliona dolara

Sve prostorije koje se nalaze u kući su savršeno skladno i mladalački dizajnirane. Beli nameštaj i snežno beli zidovi u spavaćoj i dnevnoj sobi čine da enterijer izgleda luksuzno i čisto, a detalji su ti koji razbijaju belinu poput šarenih jastuka i drvenog nameštaja koji svojim tonovima unose toplinu. 

Najlepši deo kuće su sjajno dizajnirana kuhinja sa ogromnim ostrvom za kuvanje i doručak a bela trpezarija sa kristalnim lusterima će se dopasti svakome ko voli eleganciju u domu

PROČITAJTE JOŠ: NEDOSTAJE KLJUČNA STVAR! AMERIČKA TENISERKA SERENA VILIJAMS PRODAJE LUKSUZNU KUĆU: zavirite u dom na Beverli Hilsu vredan 10 miliona dolara (FOTO)

Svaki kutak ove vile ima predivan pogled na baštu, a sama kuća je okružena zelenilom koji je čuvaju od pogleda a istovremeno se savršeno uklapaju u okolinu.

Ispred vile se nalazi prostrano dvorište sa bazenom i košarkaškim terenom koji su okruženi predivno dizajniranim zelenilom. Drveće, cveće i puzavice koje se prelivaju preko zidova bude osećaj kao da ste u pravoj maloj oazi.

Kliknite OVDE da pogledate slike ove vile u galeriji!

Izvor: Lepa&Srećna

LepaiSrecna Kuća se nalazi u sunčanoj Kaliforniji i prostire se na 900 kvadratnih metara, poseduje 6 spavaćih soba i 6 kupatila.