Lepa i zgodna voditeljka Nataša Pavlović poznata je po tome što pored uspešne karijere ima sjajan osećaj za modu, piše Lepa & Srećna. Nju privatno nikada nećemo videti u ekstravagantnim modelima ili skupocenim komadima koje ne možemo da priuštimo. Međutim Natašin stil je uvek besprekoran i a njeni modni komadi su neobični i zanimljivi.

PROČITAJTE JOŠ: MODA ZA ZIMU 2018/2019: ovo su sakoi i kaputi kakve će nositi najmodernije žene u Srbiji (FOTO)

Ovog puta je lepa voditeljka privukla veliku pažnju u nesvakidašnjoj perjanoj jakni koja izgleda kao kaput. Nežna roze boja savršeno pristaje uz Natašin ten i boju kose, a ovakvu jaknu možete da kombinujete uz sve.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite sliku ovog kaputa!

View this post on Instagram

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticna.zena) on Sep 29, 2018 at 7:17am PDT

PageBreak

Ovaj model će sigurno svaka žena poželeti da nosi, jer pored toga što je ova jakna sasvim topla ona je dovoljno dugačka da pokrije noge od hladnoće. A kroj i dezen čine da se svaka žena oseti kao prava dama iako perjane jakne asociraju na sportske kombinacije.

PROČITAJTE JOŠ: ODUŠEVILA! ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U KAPUTU KOJI ĆE SVE ŽENE ŽELETI OVE ZIME: topla i efektna kombinacija za hladne dane (FOTO)

Zato slobodno poput popularne voditeljke obucite ovaj neobičan perjani kaput koji će vas grejati cele zime i koji će učiniti da izgledate i sportski i elegantno u isto vreme.

View this post on Instagram

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticna.zena) on Oct 21, 2018 at 10:05am PDT

Izvor: Lepa & Srećna