Kada dođete u stadijum da su bolovi uporni, jaki, konstantni i sprečavaju vas u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, jasno je da je poseta lekaru neizbežna, s tim što je taj proces dugotrajan – prvo se ide kod lekara opšte prakse koji daje uput za fizijatriju, pa se sa tim uputom ide na šalter gde vam zakazuju pregled na koji se u proseku čeka par meseci. Na pregledu fizijatar odredi terapiju, a onda se vraćate na šalter da bi vam je i zakazali, a prvi slobodan termin je otprilike isto za nekoliko meseci. Zašto biste čekali termin kada možete da imate efikasnu terapiju i u udobnosti svog doma kada god osetite potrebu?

Kao rezutat višedecenijskog istraživanja, osmišljen je i kreiran vazdušno dekompresioni sistem (VDS) koji predstavlja najefikasniji način u oslobođenju ljudi bola prouzrokovanog nepravilnim držanjem, povredom ili oboljenjem. Ovaj svetski priznati revolucionarni sistem jedina je terapija za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja na organizam deluje sistemski i ne uključuje upotrebu lekova i, što je takođe sjajno, možete je koristiti u udobnosti svoga doma. 

Vratna kragna CD5 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Vratna kragna:

  • Opušta napete mišiće, ukleštene nerve, bol u vratu i glavobolju
  • Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom
  • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije

Kod ovoga modela, ne postoji mogućnost manuelnog podešavanja sa prednje strane, i ceo vrat je obavijen sa vazdušnim komorama. Kada su vazdušne komore napumpane, vrat i glava su poduprti mekim delom kragne. Obezbeđuje bolji komfor i osećaj. 

vratna kragna
Promo 

Vratnu kragnu možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 8.000 rsd.

Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

Tekst: Promo

* Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.