Tekst: Promo

Ukoliko niste osoba koja radi od kuće i nema druge obaveze, imate veće šanse da ispoštujete ove savete, međutim, ukoliko ipak pripadate većem delu stanovništva koji ujutru ne samo da ide na posao, nego ima da obavi još 100 stvari pre polaska, nailazimo na problem. Srećom, svaki problem ima i rešenje.

Ono što možete da uradite za vazduh u kući jeste da koristite prečišćivače vazduha. Prilikom njihove upotrebe, prozori moraju biti zatvoreni.
Ono što možete da uradite za vazduh koji udišete kada ste napolju jeste da hiruršku masku (pamučnu, ili koju već nosite zbog epidemije) zamenite sa maskom koja sadrži filter i pročišćava vazduh prilikom udisanja.
U pitanju je višenamenska, „Zelena maska“. Njene prednosti u odnosu na obične maske su mnogobrojne, a spomenućemo neke od njih:
1. Namenjena je za opštu zaštitu stanovništva, ne samo od virusa i bakterija, već i od zagađenja, prašine, sitnih čestica.
2. Višekratna je – uz sterilizaciju može da se koristi i do 3 meseca.
3. Upotrebljiva je u različitim industrijama, a od velike pomoći može da bude i voćarima pri prskanju voća.
4. Lako se dezinfikuje – iskuvavanjem u vodi ili brisanjem alkoholom/asepsolom.
5. Garancija na masku iznosi 3 godine.

Zelena maska 1.jpeg
Promo 

Maska je napravlje na tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen. Radi se o materijalu koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovora upravopotrebi da maska meko prijanjana lice. LDPE se koristi u proizvodnji kontejnera, rezervoara, kesa, folija, posuda zahranu, itd.Neškodljiv je te je odličan izbor zaširoku primenu u prehrambenoj industriji. 

zelena maska filter za preciscavanje  vazduha
Promo 

Maska se sastoji od tela i poklopca, a filter se postavlja između tela maske i poklopca. Ukoliko želite da uštedite novac i ne kupujete jednokratne maske svaki drugi dan, kao i da pružite veću i bolju zaštitu sebi i svojim najdražima, ne čekajte – naručite masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 402 rsd.

Ukolikoželite da kupite i komplet filtera, to možete učiniti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, poceni od 108 rsd.