Iako se ovaj problem javlja najčešće ispod pazuha, može se javiti i na dlanovima, leđima, glavi, stopalima. Zbog neprijatnog mirisa ili fleka na odeći osobe sa ovim problemom se često povuku u sebe i postaju asocijalne. Pokušavali ste na bezbroj načina da se rešite ovog problema, kupovali ste raznorazne proizvode koji ne pomažu, čak razmišljali i o hirurškim rešenjima,ali brzo nakog svega ste odustali. Nema potrebe da se podvrgavate invazivnim i rizičnim metodama, jer sada postoji jednostavno i efikasno rešenje!

Perspi Guard sprej sa maksimalnom snagom protiv znojenja je formulisan i napravljen sa znatno nižim nivoima aktivnih sastojaka, pružajući klinički dokazani nivo zaštite koji će većina korisnika zahtevati samo jednom do dva puta nedeljno.

prekomerno znojenje pepsi guard sprej
Promo 

Načinu potrebe:

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnitesprejom 2-3 puta naželjeni deo telaisačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe, šake, stopala, grudiileđa. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno.

Da li Perspi Guard ima neželjena dejstva?

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidualergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukolikodođe do iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećen ukožu. Ne dovoditi u kontaktsaočima.

Koja je razlikaizmeđu Perspi Guard-a i ostalih tretmanskih antiperspiranata?

Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dostablaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu  zaštitu.

Koja je razlikaizmeđu Perspi Guard-a i običnih dezodoransa?

Perspi Guardprodireduboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži. Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa. Perspi Guard ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.

Izborite se sa ovim problemom i uživajte u svakom danu bez brige! Naručite Perspi Guard klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.