Medena voda je neverovatan lek iz prirode koji čisti organe, pomaže da skinemo masne naslage i sprečava starenje, a evo kako se pravi i kako da je koristite!

Recept:

Rastvorite kašičicu prirodnog meda u čaši vode na sobnoj temperaturi i ostavite je da odstoji preko noći. Dobićete "medenu vodu" – troprocentni rastvor meda koji se vrlo brzo apsorbuje u telu. Sastav ove vode je sličan sastavu naše krvne plazme. Vrši čišćenje našeg organizma na ćelijskom nivou.

PROČITAJTE JOŠ: ČAJ ZA LEČENJE PROŠIRENIH VENA: ako vas bole vene, probajte ovaj čudotvoran prirodni lek (RECEPTI)

Pijte je ujutru na prazan stomak i celu čašu popijte odjednom. Za apsolutni efekat potrebno je da je koristite najmanje 6 meseci.

Korisna svojstva:

Pročišćava bubrege - Svako veče popijte po jednu čašu ranije pripremljene medene vode i ujutru ćete videti da su vam nestali otoci oko očiju.

Poboljšava imunitet - Jača našu otpornost prema bakterijama, virusima, gljivicama.

Za bolje funkcionisanje creva - medena voda se bori sa parazitima koji žive u našim organima za varenje. Ne dozvoljava im da se razmnožavaju i normalizuje funkcionisanje ćelija organa za varenje.

PROČITAJTE JOŠ: NARODNI LEK ZA ZAPUŠENE VENE: ovaj čudesan čaj može da razbije tromb (RECEPT)

Skida masne naslage - ako želite da smršate, pijte svakog dana, do 11 časova, po 1,5 litar ove vode (pripremljene prethodno veče). Ova voda pročišćava organe za varenje, poboljšava njihov rad i otklanja iz njih toksične sluzi. Uz pravilnu ishranu i vežbanje pomaže da izgubite višak kilograma.

Hrani kožu - Ujutru malo zagrejte vodu koju ste sinoć pripremili i umijte lice, vrat i oblast dekoltea. Zahvaljujući sistematičnom delovanju ove lekovite vode, dolazi do poboljšanja cirkulacije u krvnim sudovima i aktivnije ishrane ćelija kože. Nakon umivanja malo sačekajte da med deluje, pa isperite kožu mlakom vodom. Ako se ovako redovno umivate, koža će vam postati zdravija, svežija, elastičnija i "somotasta".

Prilagođeno sa: Prirodna medicina recepti