Jesen je idealno vreme da se počne sa vežbanjem i zdravijim načinom života. Pre vežbanja neophodno je korigovati ishranu i izbaciti višak vode iz organizma. Mi vam otkrivamo kako da izbacite suvišnu vodu iz organizma i samim tim izgledate mršavije i to sve i pre nego što počnete sa vežbanjem. A tek da vidite rezultate kad krenete u teretanu!

Helanke za mršavljenje SUPER FIT:

Super helanke rade posao čak i kad ne vežbate. Kako? Ubrzavaju proces znojenja čak i kad ih nosite po kući, a tek kad trenirate u njima rezltati su fantastični. To nije magija, to je NEOTEX – materijal od kog su napravljene ove čudotvorne helanke. Suvišni kilogrami se tope mnogo lakše nego ranije, naročito ako trenirate u njima.

Njihov sastav je: 30% poliester, 40% neopren i 30% najlon.

Zato ih nabavite ODMAH po specijalnoj ceni od 950 dinOVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i pravac u teretanu!

Pojas za mršavljenje SUPER FIT:

Za još bolji efekat, nabavite pojas za mršavljenje i skinite stomak. Pojas je takođe izrađen od NEOTEX-a, kao i helanke, tako da ćete dobiti duplo brži efekat koji će biti ubrzo vidljiv na vašem telu. I sve to po ceni od SAMO 720 din poručivanjem online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.


Teg za žene - Shake weight:

Za vas imamo još jedna super trik za brže skidanje kilograma, a to je specijalno dizajniran teg za žene. Radi po principu dinamičke inercije pa će vežbanje sa njim biti mnogo lakše nego sa običnim tegom, jer nećete osećati otpor i njegovu težinu.

Za vežbanje sa ovim tegom vam je potrebno samo 6 minuta dnevno.

U pakovanju pored tega dobijate i CD sa uputstvom za vežbanje i to za samo 1.690 din poručivanjem online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Savet plus: Namirnice koje izbacuju vodu iz organizma

Začini: Peršun, crni čaj, hibiskus, zeleni čaj, glog, kleka.

Namirnice: Lubenica, limun, paprika, crni i beli luk, krastavac , grožđe, špargle.

*Celokupan asortiman možete videti OVDE.

Tekst: PROMO

Online kupovina, Hangar, Prometz, Mršavljenje, Helanke, Pojas, Teg, Vežbanje, Zdravlje.