Zanosna supruga fudbalera Bajerna RobertaLevandovskog  prava je lepotica, a nedavno je pokazala vežbe koje pomažu svakoj ženi da izgubi brzo višak kilograma, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO DA SKINETE SALO SA RUKU I LEĐA: ove jednostavne vežbe možete da radite kod kuće, a rezultat je neverovatan! (VIDEO + 5 MINUTA)

Ana Levandovska je zanosna lepotica, a mnogi je smatraju za jednu od najzgodnijih žena fudbalera. Ona se ranije profesionalno bavila sportom i svakodnevno se trudi da ostane u formi, pa je ženama pokazala koje vežbe su zaslužne za njeno vitko i zategnuto telo.

Kod Aninog vežbanja posebno nam se dopada što svaka žena može da ga radi kod kuće i u malom prostoru, a treninzi ne traju dugo, pa mogu da ga rade i zaposlene žene, vredne mame i domaćice.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL JEDE SLATKIŠE I TESTO, A IZGLEDA SAVRŠENO: ove vežbe su dugo čuvana tajna zanosnog tela engleske princeze (FOTO)

Prva serija vežbi se radi sa elastičnom trakom za vežbanje, a čak iako ih uradite bez trake, savršeno će oblikovati telo za kratak period i pomoći da se rešite naslaga. Redovno radite ove vežbe i rešite se celulita zauvek.

Ana se nekada bavila karateom, pa ne čudi što redovno vežba karate kardio. Ovaj trening angažuje celo telo, zateže ruke, zadnicu i noge, ali sigurno smo da skida i masne naslage sa stomaka kukova.

Treća vrsta treninga je visoko intezivan trening koji zateže celo telo i pomaže da brzo potrošite kalorije

Izvor: Lepa & srećna