Buduća članica britanske kraljevske porodice Megan Markl nema problema sa slasnim grešnim zalogajima, kao ni sa nekoliko čaša vina, koje kako otvoreno kaže: jednostavno obožava, piše Elle.

Kako onda uspeva da izgleda tako besprekorno?

To nije nikakava tajna, ključna stvar je balansirana ishrana i to ona koja podrazumeva ishranu baziranu na hranljivim biljnim obrocima, sa niskom stopom kalorija, ali visokom kada su u pitanju vlakna.

PROČITAJTE JOŠ: DOK KEJT NOSI JEFTINE STVARI, MEGAN MARKL VOLI LUKSUZNU ODEĆU: nećete verovati ko plaća skupu garderobu nove engleske princeze (FOTO)

"Trudim se da tokom nedelje jedem vegansku hranu, ali onda mogu da budem fleksibilnija tokom vikenda. Sve je vezano za balans. Zbog načina na koji vežbam i koliko vežbam, ne želim da se osećam uskraćeno. Nije u pitanju dijeta, niti količina vežbanja, već način života koji je vezan za obe stvari."

Megan jede pomfrit, pije vino i obraduje sebe i ponekim sladoledom tokom nedelje, jer zaista, šta je život bez uživanja u sitnim zadovoljstvima poput doze slatkog tu i tamo?

Idealan dnevni meni Megan Markle izgleda ovako:

Za doručak bi to bio vanila šejk  (koji sadrži vitamine, proteine i različite antioksidante) sa smrznutim borovnicama. Za ručak to bi bila salata "Nica" ("salade niçoise", koja se tradicionalno pravi od paradajza, tvrdo kuvanih jaja, maslina i inćuna), koziji sir i malo bageta sa strane, uz čašu rozea. Kada je u pitanju večera, ona idealna u Meganinoj režiji sastojala bi se od morskih plodova i testenine, te negroni koktela kao posebne poslastice za kraj večeri.

Za razliku od Kejt Midlton koja je pred svoje venčanje usvojila ishranu baziranu na namirnicama u kojima je zastupljena niska stopa ugljenih hidrata, a visok nivo proteina, Megan ne može da zamisli ishranu bez ugljenih hidrata. 

Kliknite OVDE da pročitate koja je omiljena hrana i piće Megan markl!