Kada je konzumiranje alkohola u pitanju, bitno je da postoji granica. Ako želite samo da se opustite, a da to nikoga ne remeti, to je sasvim u redu, ali nikako da se prekorači granica. Ako ne znate da se zaustavite i potrebna vam je pomoć, slobodno je tražite i prihvatite. Na prirodan način je najbolje rešiti probleme i to uz pomoć AlcoStop preparata

AlcoStop je preparat koji služi za olakšano odvikavanje od alkoholizma u bilo kojoj fazi. Umanjuje zavisnost od alkohola i smanjuje recidive uz maksimalno 2 meseca korišćenja. Takođe, aktivni sastojci utiču na ublažavanje stanja depresije i anksioznosti i podstiču jačanje organizma.

1. AlcoStop (1).jpg
Foto: PROMO 

Sastav ovog preparata je mešavina vodeno-alkoholnih ekstrata herbe hajdučke trave, herbe kičice, korena valerijane i korena lincure. Koristi se tri puta dnevno po 30 kapi sa vodom, sokom ili čajem. Pre upotrebe je potrebno promućkati.

Potpuno prirodno učinite nešto dobro za sebe i vaše najdraže!

Poručite OVDE AlcoStop po ceni od 2.980 rsd rsd ili pozovite 011/4420-502.

Iskoristite i AKCIJU - ako uzmete dve bočice, treću dobijete gratis. Ovaj 2 + 1 komplet poručite OVDE, a OVDE ima još bolja ponuda - 3 + 2 GRATIS!

Tekst: Promo