Normalno je da tokom godina hrskavica i zglobovi propadaju, pogotovo ako ne vodite računa ili ste se nekada bavili sportom. I ne mora da znači da što ste stariji da taj problem može da bude veći, jer na žalost i mladi se suočavaju sa ovim problemom. Kako da ojačate kosti i zglobove i da budete pokretljivi? Potreban vam je ImmunoFlex+

IMMUNO FLEX + tablete su dijetetski suplement koji u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu, vitamine B grupe (B2, B7, B9), C, K2 i D3.

  • Rešava probleme sa kostima i zglobovima,
  • Zaustavlja propadanje hrskavice,
  • Smanjuje bol,
  • Pojačava imunitet,
  • Poboljšava krvnu sliku,
  • Povoljno deluje na nervni sistem i kožu. 

Vitamini B2, B7 i C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma i normalnoj funkciji nervnog sistema. Vitamini B2, B9 i C doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamini B9, C i D doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema. Vitamini B9 i D imaju ulogu u procesu ćelijske deobe. 

ImmunoFlex.jpg
Promo 

Vitamin B2 i B7 doprinose održavanju normalne kože i sluzokože. Vitamini B2 i C doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin B2 doprinosi održavanju normalnih crvenih krvnih zrnaca. Vitamin K2 doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalnoj koagulaciji krvi. Vitamin D doprinosi održavanju normalne mišićne funkcije, normalnih kostiju i zuba.

Hijaluronska kiselina (HA) je prirodna supstanca koju naše telo samo proizvodi, kako bi zadržalo kolagen, povećalo vlagu i obezbedilo elastičnost i fleksibilnost tkiva. Njeno prisustvo je ustanovljeno kod praktično svih živih organizama, a naša koža sadrži oko 50% hijaluronske kiseline iz tela.
Hijaluronska kiselina igra važnu ulogu u smanjenju upale i bolova u zglobovima uzrokovanih povredama ili degeneracijom tkiva.

NAČIN UPOTREBE: 1-3 puta dnevno po 1 tableta uz obrok

ImmunoFlex možete poručiti jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.