Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BUDITE POKRETLJIVI: Pobedite bolove uz pomoć OVOGA i ojačajte zglobove i kosti!

Slabija ili teža pokretljivost svakako vam stvara problem. Znamo da nije lep osećaj kada ne možete da uradite sve što želite i da biste voleli da imate snage za svakodnevne obaveze kao i ranije.

 profimedia-0320583896.jpg Izvor: Marc Bruxelle / Alamy / Alamy / Profimedia

Tekst: Promo

Česti bolovi u zglobovima i kostima mogu potpuno da vas poremete. Zato počnite i preventivno da mislite o svom zdravlju, a pogotovo ako dođe do zdravstvenih problema ovog tipa. Ono što može da vam pomogne da se osećate bolje jeste ImmunoFlex+!

IMMUNO FLEX + tablete su dijetetski suplement koji u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu, vitamine B grupe (B2, B7, B9), C, K2 i D3.
• Rešava probleme sa kostima i zglobovima,
• Zaustavlja propadanje hrskavice,
• Smanjuje bol,
• Pojačava imunitet,
• Poboljšava krvnu sliku,
• Povoljno deluje na nervni sistem i kožu.

 ImmunoFlex(2).jpg Izvor: Promo

Vitamini B2, B7 i C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma i normalnoj funkciji nervnog sistema. Vitamini B2, B9 i C doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamini B9, C i D doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema. Vitamini B9 i D imaju ulogu u procesu ćelijske deobe. 

Vitamini B2 i B7 doprinose održavanju normalne kože i sluzokože. Vitamini B2 i C doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin B2 doprinosi održavanju normalnih crvenih krvnih zrnaca. Vitamin K2 doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalnoj koagulaciji krvi. Vitamin D doprinosi održavanju normalne mišićne funkcije, normalnih kostiju i zuba.

Hijaluronska kiselina (HA) je prirodna supstanca koju naše telo samo proizvodi, kako bi zadržalo kolagen, povećalo vlagu i obezbedilo elastičnost i fleksibilnost tkiva. Njeno prisustvo je ustanovljeno kod praktično svih živih organizama, a naša koža sadrži oko 50% hijaluronske kiseline iz tela. Hijaluronska kiselina igra važnu ulogu u smanjenju upale i bolova u zglobovima uzrokovanih povredama ili degeneracijom tkiva.

NAČIN UPOTREBE: 2 puta dnevno po 1 tableta uz obrok.

ImmunoFlex možete poručiti jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije