Kao žena sigurno ste susreli sa raznim problemima, ali ste uvek pokazali svoju hrabru stranu. No, kad je zdravlje u pitanju umete malčice da to nekako ostavljate sa strane, jer uvek ste sve na nogama uspevale da pregurate. Vremenom ste shvatili da to nikako nije dobra ideja, jer ko će drugi da brine o vama osim vas samih. 

Žensko zdravlje je kao što i sami znate jedan veliki izazov da ga očuvate što najbolje znate, jer način života u poslednje vreme je previše stresan. Koliko često u svom okruženju možete da čujete da žene mogu teže da zatrudne, da imaju neredovne menstruacije i promene u menstrualnom ciklusu ili one neprijatne propratne pojave kao što su akne, maljavost, gojaznost, a sve to zajedno pod ruku propraćeno dijabetesom?

Sve što je potrebno ako vi ili vaša drugarica imate neke od ovih simptoma, jeste da pre svega odete na kontrolu kod lekara, da regulišete svoju ishranu i da probate ovaj suplement koji vam u toj borbi i te kako može pomoći – FOLINOMEL!

Folinomel za tekst.jpg
Promo 

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa insulinskom rezistencijom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

Tekst: Promo