Medicinski naziv za prekomerno znojenje jeste hiperhidroza. Osim što odbija ljude iz našeg okruženja, ona takođe izaziva neprijatne mirise, utiče na samopouzdanje i osobe koje pate od ovog zdravstvenog problema neretko imaju razvijen i neki oblik anskioznosti.  

Hiperhidroza se javlja zbog poremećenog rada znojnih žlezda i može biti primarna i sekundardna.

Primarna hiprehidroza se javlja kao posledica emocionalnih problema i anksioznosti, dok sekundarna hiperhidroza nastaje kao posledica nekih drugih poremećaja u organizmu.  

Od strane naučnika uloženo je mnogo truda u pronalaženje formule koja bi rešila problem prekomernog znojenja i konačno možemo da kažemo da se na našem tržištu sada nalazi upravo takav proizvod.

Perspi Guard je klinički odobreno sredstvo koje osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa. Pruža prijatan osećaj, a time i samopouzdanje.

Perspi Guard je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a ujedno je i dovoljno blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije (blažih oblika hiperhidroze, malo jačeg znojenja...).

Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa, stresnih situacija.

Uvezen je iz Engleske, gde je i napravljen. Testiran je laboratorijski u potpunosti, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje. Namenjen je ženama kao i muškarcima svih starosnih doba, za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima, grudima/leđima.

perspi guard
Promo 

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi se sprečili znojenje i neprijatni mirisi. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Tekst: Promo

Perspi Guard naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 s

Izvorvakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

* Perspi Guard nije dnevni dezodorans, već medicinski antiperspirant. Ne nanositi na oštećenu kožu.

Nakon brijanja ili depilacije ne nanositi sprej 24h da ne bi došlo do iritacije kože. Trudnice i dojilje moraju se posavetovati sa lekarom pre upotrebe preparata.