Tekst: Promo

Poslednjih godina, i prema zvaničnim podacima, Srbija se svrstava u jednu od najzagađenijih zemalja. Uticaj aerozagađenja može da se odrazi na respiratorni, kardiovaskularni, pa čak i nervni sistem. Iako je glavna preporuka da u vreme zagađenja ne izlazimo napolje, već da sedimo kod kuće, s obzirom na svakodnevne obaveze koje imamo, to je nemoguće postići. Obezbedite sebi adekvatnu zaštitu i dišite bez bojazni kada ste na otvorenom, u bilo koje doba dana ili noći, koji god da je nivo zagađenja u tom trenutku. Sve što vam je potrebno je inovativno rešenje - „Zelena maska“.

Višenamenska plastična maska pod nazivom „Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions i odabrana je na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, od strane Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

zelena maska
Promo 

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.

Maska se sastoji od tela i poklopca. Filter se postavlja između tela maske i poklopca. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom.

maska
Promo 

Masku naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promotivnoj ceni od 402 rsd! Filtere za nju naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promo ceni od 108 rsd, za komplet filtera.

* Garancija na masku je 3 godine. Ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE, garancija neće biti priznata.