Tekst: Promo

Jedan od vodećih medicinskih problema u svetu jeste bol u donjem delu leđa. Pogađa oko 80% odraslih u nekom periodu života i značajno narušava njegov kvalitet. Procenjuje se da je bol u donjem delu leđa vodeći uzrok invalidnosti. Vodite računa o svojoj kičmi i osigurajte je od slučajnih povreda, a budite spremni i da ih sanirate, ukoliko dođe do toga. Sve što vam je potrebno jeste elastični pojas za leđa L6.

spinemax pojas kicma
Promo 

Zahvaljujući jedinstvenom tehničkom dizajnu koji pojas L6 ima, vaša leđa će se ponovo osećati dobro. Pojas ima 4 funkcionalna sistema za smanjenje pritiska:

  • sistem pomičnih šina koji struk drži čvršće
  • prepoznatljiv model dizajna prema principu dizajna oblikovanja luka ljudskog tela; može savršeno spojiti vaš struk i dati vašem telu dobru podršku
  • napušta klasični dizajn sa čeličnim ojačanjima i umesto toga koristi podršku za leđa; poboljšava efekat podrške - fiksira vašu kičmu zatezanjem sajli
  • bočni deo pojasa ima 3D podršku.

Pojas L6 uspostavlja stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnom periodu i pruža zaštitu prilikom obavljanja teških poslova.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 5.900 rsd. Pre porudžbine odredite veličinu tako što ćete izmeriti obim struka. Veličina S/M odgovara obimu od 76 do 100 cm, a L/XL obimu od 90 do 113 cm.

* Klikom OVDE pogledajte ostale efikasne proizvode za borbu sa bolovima u kičmi, vratu, kolenima.