Tekst: Promo

Fizioterapija ima za cilj rehabilitaciju i prevenciju povreda, saniranje i uklanjanje bola, obnovu funkcionalnosti i pokretljivosti tela, tretiranje ozbiljnih telesnih trauma i bolesti. Neki od faktora koji nepovoljno utiču na telesnu pokretljivost i opštu funkcionalnost čoveka jesu godine, razna oboljenja, medicinska dijagnoza, itd.

Masaža se bavi relaksacijom celokupnog tela i uma. Ona tretira razna stanja, ali stavlja akcenat na oslobađanje mišićne ukočenosti i spazmova. Može uticati na normalizaciju krvnog pritiska, stimulaciju imuniteta i cirkulacije, kao i na oporavak od teških fizičkih napora i/ili treninga. Izuzetno je korisna za kontrolisanje anksioznosti, depresije i stresa. Svakodnevnica nam izgleda tako da su nam neophodne i fizioterapija i masaža, ali vremena je tako malo da prosto ne možemo da stignemo ni u red da stanemo da dobijemo uput za fizijatra, niti imamo odakle da izdvojimo novac za dodatne masaže. Ali, svaki problem ima i rešenje!

Sada, u kućnim uslovima, možemo dobiti i fizioterapiju i masažu. Radi se o fantastičnim masažerima za vratni i lumbalni deo kičme, koji su patentirani u Americi, a sada se mogu naći na našem tržištu po vrlo povoljnim cenama. SpineMAX LM2 masažer je masažer za lumbalni deo leđa i njegove karakteristike su:

  • Infrared svetlo i terapija toplotom
  • Podešavanje nivoa temperature (nisko/srednje/visoko)
  • Vibraciona masaža
  • Elektromagnetni čip
  • Udobno, ergonomski dizajnirano prema krivini kičme
  • Vazdušni sistem

masazer
Promo 

Masažer ćete koristiti godinama, kad god vam je potrebno i gde god se nalazite. Posle svakodnevne terapije moći ćete da radite bez bola i da budete efikasniji i odmorniji, kada završite sa poslom. LM2 masažer za lumbalni deo leđa naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 7.900 rsd.

Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi 12 meseci.

Masažer CM3 je za vratni deo kičme. Efikasno ublažava bol i relaksira mišiće u vratnom delu. Jednostavan je za rukovanje, a u sebi sadrži:

  • Struju Grejanje
  • Trakciju
  • Kao bonus ima dodatni par elektroda kojima možete uraditi terapiju strujom na bilo kom delu tela koji vas boli.
masazer
Promo 

Prvo blago istegnete vrat kako biste opustili napete mišiće, zatim terapijska struja prolazi kroz mišiće vrata i na kraju ide toplota koja će dodatno relaksirati i opustiti napete mišiće. CM3 masažer za vratni deo kičme naručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 9.900 rsd. Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi 12 meseci.