Čudotvrona biljka maka koja raste na plantažama predivnih planinskih vrhova Perua koristi se od davnina za ljudsko zdravlje. Njen koren ima neverovatnu hranljivost i pomaže za regulisanje kompletnog endokrinog sistema. Maka je fantastičan, bogat, hranljiv, prirodno uravnotežen eliksir savršene hormonske ravnoteže.

biljka-za-kompletno-zdravlje-uspostavlja-balans-i-ravnotezu-organizma-prirodno
Promo 

Maka ima moć da uspostavi homeostazu u organizmu, to je balans, ravnoteža, jednakost normalnog toka metabolizma u telu. Maka je snažan antioksidans koji se bori protiv starenja i omogućava zaštitu ćelija. Poznat je i kao važan način za obezbeđivanjem hranljivih sastojaka za obnovu gustine kostiju kod ljudi sa osteoporozom. Maka je hranljiva materija koja je korisna i za muškarce i za žene.

Za žene, maka može da: poboljša libido, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, pomaže u prevazilaženju depresije i hroničnog umora, poboljšava imuni sistem, pomaže u borbi protiv simptoma menopauze, smanjuje anksioznost, poboljšava hormonski balans, poboljšava koncentraciju.

Za muškarce, maka može da: pomogne u oporavku, balansira njihovo zdravlje, poveća libido, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, poveća broj spermatozoida, mobilnost i formiranje, poboljša imuni sistem, poveća nivo testosterona, pomogne kod erektilne disfunkcije, pomogne u izgradnji mišićne mase.

Pakovanje od 50 maka kapsula možete poručiti OVDE po ceni od 1.000 rsd , ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

* Za naručene dve i više kutija, dostava je besplatna.

** Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

Tekst: Promo