Tekst: Promo

Brza hrana, masna i slatka koliko god da je užitak za nepce, veoma je štetna za jetru.

Neprijatelj broj jedan su alkoholna pića. Iako je teško menjati navike, kako jetra ne bi patila, način ishrane je prvi korak ka ozdravljenju. Uporedo s ovom promenom, potreban je i redovan svakodnevni tretman da bi se jetra, narodski rečeno “odmastila”.

Atričoka je na vrhu liste odmašćivača jetre ako se koristi kao prirodan dodatak – dodatak prehrani.

Nepravilna i nezdrava ishrana je vodeći uzrok bolesti jetre, a zahvaljujući artičoki kao riznici najmoćnijih antioksidansa jetra se može regenerisati, tako da je problem rešiv.

Redovnom upotrebom Nature Essential – Artičoke kao dnevnog dodatka ishrani, jetra postepeno počinje da se razgrađuje, a njeno zdravlje se poboljšava iz meseca u mesec.

articoka-cisti-jetru-prirodan-dodatak-ishrani
Promo 

Nature Essential Artičoka prepuna je antioksidanata, posebno cinarina i silimarina koji prirodno poboljšavaju opšte zdravlje jetre smanjujući toksine i olakšavajući njihovo izbacivanje iz organizma.

Cinarin I flavonoidi, uključujući luteolin, su snažni antioksidanti koji su “tajno blago” skriveno u artičokama koje pomažu ne samo izlečenju, već i kao snažna prevencija za sprečavanje oštećenja ćelija jetre.

Studije na Medicinskom univerzitetu u Madridu, Španija, pokazale su da ovi antioksidanti aktivno regenerišu i “popravljaju” oštećene ćelije jetre, koja je jedan od najsporije regenerišućih organa u telu.

Savremena medicina počela je konačno da koristi ono što je tradicionalna medicina vekovima koristila, a među tim tradicionalnim prirodnim lekovima je artičoka - moćnija od bilo kog leka!

Nature Essential Artičoka štiti jetru od ponovne upale i infekcije i poboljšava njenu fukkciju.

Probajte već danas i naručite Nature Essential Artičoku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/ 442 0502, po ceni od samo 750 rsd!