- 2004. godine mi je dijagnostikovana šećerna bolest. Imala sam operaciju kičme 2010. koja se izrazito negativno odrazila na moj organizam. Dijabetes je sve više uzimao maha, a težina mi je postajala sve veći problem. Rečeno mi je da mi ne gine terapija insulinom, ako se ovako nastavi – započinje svoju priču Ivana ( 38 ).

- U julu 2014. nakon 10 godina nadimanja, grčeva, dijareje, ogromnog povećanja telesne težine, bilo mi je dosta svega. Došla sam do 130 kg i bila sam veoma loše. 

- Otišla sam kod nutricioniste i dobila savete o pravilnoj ishrani, o tome koja hrana će biti moj pokretač i kako da ojačam leđa. Takođe, dobila sam na poklon i bočicu biljnih kapi GreenFit da isprobam i vidim da li mi prijaju. 

- U početku sam bila skeptična, ali sam rešila da probam kad sam ih već dobila  - nemam šta da izgubim. Raspitala sam se za sastav i saznala da su kapi potpuno prirodne, na bazi bilja, neškodljive i bezbedne za upotrebu čak i sa mojom dijagnozom. 

- Od tog dana se nisam osvrtala! Pridržavala sam se uputstva za upotrebu i saveta koje sam dobila od njih i vrlo brzo primetila prve rezultate. 

- Već nakon mesec dana, moja kućna vaga pokazivala je 4,5 kg manje i osećala sam se odlično. Pazila sam šta jedem pa mi je šećer bio pod kontrolom, a vežbe za jačanje leđa su me osnažile i pokrenule da uključim i večernje šetnje.

- Godinu dana kasnije sam 40 kg lakša! Sposobnija sam, jača i što je najvažnije, zdravija. Sada sam nova osoba, moj šećer je u granici normale, a leđa su mi jača nego ikad. Presrećna sam što sam sve ovo postigla sama i prirodnim putem, bez uvođenja insulina.

- GreenFit biljne kapi u kombinaciji sa podrškom i stručnim savetima koje sam dobila od zaposlenih u firmi Wellgreen kada sam pozvala telefonom, ohrabrili su me da nastavim dalje kada mi je bilo teško. Efekti ovih kapi u kombinaciji sa laganim fitnesom i zdravom ishranom su izvanredni. 

- Nema nikakvih specijalnih dijeta, samo nahranite svoje telo dobrom hranom i trenirajte u skladu sa svojim mogućnostima i to će vas odvesti tamo gde želite da budete i naravno svakodnevno koristite ove fantastične kapi.

- Hvala GreenFit biljnim kapima i njihovom stručnom timu na svoj podršci i savetima. Dugujem vam svoje zdravlje!

Green Fit za tekst.jpg
Promo 

GreenFit biljne kapi su dijetetski suplement na bazi ekstrakata herbe rastavića, lista breze, ploda morače, kore krušine i rizoma đumbira. Predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Potpuno su prirodne, neškodljive, na bazi izabranog lekovitog bilja, bez konzervanasa, veštačkih boja i mirisa, čime garantovano u svoj organizam unosite samo proverene sastojke koji će vam pritom pomoći da smanjite broj kilograma.

GreenFit biljne kapi uzimaju se 2 puta dnevno, ujutru i uveče, po 2,5 ml (po 75 kapi). 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana.

CenaGreenFit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Tekst: Promo