Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3 SRPSKE PEVAČICE OTKRIVAJU DIJETU: kako su smršale Ana, Jelena i Vesna

  Izvor: Foto: Zorana Jevtić
Jelena Karleuša je drastično smršala i liniju dovela do savršenstva. Osim zdrave i pravilne ishrane, za svoj izgled može da zahvali i injekcijama koje je naručila iz Amerike, a za koje je dala 12.000 evra.

Nakon višegodišnjih muka sa kilažom, Jelena je konačno uspela da smrša, i to više od 20 kilograma. Kako se u nekoliko navrata hvalila, liniju je stesala zahvaljujući zdravoj ishrani i režimu koji joj je prepisala nutricionista. Ipak, nije samo to pomoglo Jeleni u mršavljenju.

Ona je pre nekoliko meseci poručila preparat, tačnije hormonske injekcije za smanjivanje apetita, za koje stručnjaci govore da su najbolji tretman protiv gojaznosti do sada. Kako kažu, to je bolja opcija i od podvezivanja želuca zbog toga što nema nikakvih neželjenih efekata.

Povezane vesti

- Jelena je visoka žena, a kako to obično ide sa godinama, sve je sklonija gojenju. To je boljka većine žena kada pređu tridesetu. Sada je konačno uspela da smrša i već dugo održava vitku liniju, uspeva da balansira i da sve drži pod kontrolom.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije