Jelena Karleuša je drastično smršala i liniju dovela do savršenstva. Osim zdrave i pravilne ishrane, za svoj izgled može da zahvali i injekcijama koje je naručila iz Amerike, a za koje je dala 12.000 evra.

Nakon višegodišnjih muka sa kilažom, Jelena je konačno uspela da smrša, i to više od 20 kilograma. Kako se u nekoliko navrata hvalila, liniju je stesala zahvaljujući zdravoj ishrani i režimu koji joj je prepisala nutricionista. Ipak, nije samo to pomoglo Jeleni u mršavljenju.

Ona je pre nekoliko meseci poručila preparat, tačnije hormonske injekcije za smanjivanje apetita, za koje stručnjaci govore da su najbolji tretman protiv gojaznosti do sada. Kako kažu, to je bolja opcija i od podvezivanja želuca zbog toga što nema nikakvih neželjenih efekata.

- Jelena je visoka žena, a kako to obično ide sa godinama, sve je sklonija gojenju. To je boljka većine žena kada pređu tridesetu. Sada je konačno uspela da smrša i već dugo održava vitku liniju, uspeva da balansira i da sve drži pod kontrolom.

PageBreak

Redovno se informiše o svim novitetima i preparatima namenjenim održavanju vitke linije, a kada je čula za ove injekcije, oduševila se. Naravno, prvo se raspitala kod stručnjaka da li je to štetno, kakve su nuspojave i da li uopšte sme to da koristi, a kada su joj rekli da je tretman koristan i bezopasan, naručila ih je. U pitanju je koktel hormona koji smanjuje apetit i sagoreva masti, poboljšava sposobnost tela da iskoristi šećer apsorbovan iz hrane. Ubrizgavanje hormona na ovaj način dolazi bez rizika od nuspojava - priča naš izvor blizak Jeleni i dodaje da je ovaj proizvod papreno skup.

- Upravo zato što nema neželjenih dejstava, ove injekcije su jako skupe. Samo jedna injekcija košta tri hiljade evra! Ipak, svi znamo da je Jelena esteta i da joj je fizički izgled jako bitan, pa nije žalila para. Odmah je poručila četiri injekcije, i dala je 12.000 evra. Naravno, i doktori su je upozorili i rekli da ne sme da se opusti kada je ishrana u pitanju - kaže izvor, dok ovoga puta nismo uspeli da dobijemo komentar.

Jelena nije jedina pevačica koja je u prethodnoj godini drastično smršala. Još drastičniji primer od nje je Ana Nikolić, koja je izgubila više od 50 kilograma posle porođaja. Kako tvrdi, pevačica je pazila na ishranu i redovno trenirala, pila "čudotvorne" tablete, ali upućeni kažu da je ugradila obruč u želudac.

Ima i pevačica koje su priznale da su hirurškim putem uklonile višak kilograma, poput Vesne Zmijanac. Ipak, ona priznaje da bi lipolizu, uklanjanje sala sa stomaka, najradije zaboravila. - Bolelo je strašno i operacija je trajala čak sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak, nikad ne bih otišla da skidam salo sa stomaka i radije bih šetala salčiće nego što bih ponovo išla pod nož - rekla je Vesna, koja i sa viškom kilograma izgleda odlično.

Izvor: Kurir