Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijeta

JEFTINA RADNIČKA DIJETA TOPI 7 KILOGRAMA ZA 7 DANA: ovaj neverovatan plan ishrane izbacuje masnoću i otrove iz tela (GM DIJETA)

Autor Teodora Andric
Autor Teodora Andric

Ova dijeta je napravljena još 1985. godine i odavno se pokazala kao uspešna, a evo kako da držite radničku ili GM dijetu!

Izvor: Foto: Shutterstock

GM dijeta ili radnička dijeta osmišljena je još 1985. godine. Dijetu je osmislila jedna uspešna američka kompanija kko bi pomogla zaposlenima da izgube težinu i budu zdraviji. Radnička dijeta je tada bila popularna i kao kupus dijeta. Ovaj plan ishrane bio je baziran na tome da čovek u toku dana unese manje kalorija nego što mu je potrebno, što uzrokuje topljenje viška masti iz organizma.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE SU ODUŠEVLJENE - SMRŠAĆETE AKO JEDETE OVU HRANU PRE CIKLUSA: čuvena PMS dijeta topi salo i daje neverovatne rezultate (JELOVNIK)

Planom ishrane radničke dijete, osim što gubite od 5 do 7 kilograma nedeljno, stavljate vaše telo u proces detoksikacije. Razlog su sastojci ove dijete: voće, povrće, mleko, supa i 6 do 8 čaša vode dnevno. Takođe, ova količina voća, povrća i vode koja se unese u organizam u toku jednog dana pogodna je i za varenje. Sve ovo će vam pomoći da telo oslobodite tokisčnih materija koje mogu učiniti da se osećate usporeno i nezdravo.

Napomena: Svakog od sedam dana pijte obavezno 6-8 čaša vode (osim ako nije drugačije naznačeno) i obavezno jedite GM supu (supa se jede bez ograničenja i obuhvata i tečnost i kuvano povrće).

Prvi dan

Možete jesti svo voće osim banana. Ne postoje ograničenja u količini, jedite što više voća.

Drugi dan

Voće menjate sa povrćem, koje možete konzumirati i kuvano i sirovo, a pri tom ne postoji ograničenje šta smete, a šta ne smete jesti od povrća. Doručak vam na primer može biti pečeni krompir, a po želji možete dodati malo maslaca. Ovo će telu dati ugljenih hidrata koji su neophodni da obezbede energiju tokom ostatka dana. Povrće će obezbediti telu dovoljno hranljivih sastojaka i vlakana, a praktično je bez kalorija.

Treći dan

Osim banana i krompira, treći dan možete jesti sve mešavine voća i povrća, bez ograničenja na vrstu i količinu. Krompir vam nije potreban jer ćete ugljene hidrate dobiti iz voća. U ovoj fazi telo je spremno da sagori višak kilograma.

Četvrti dan

Banane i mleko – Ovaj dan možete pojesti do 8 banana, možete popiti 3 čaše mleka i naravno GM supu (recept je na kraju teksta) možete jesti koliko vam je potrebno i koliko želite (kao i ostalih dana ove dijete). Banane su važne jer će vam povratiti natrijum i kalijum koje je organizam izgubio u prethodna tri dana.

Kliknite OVDE za nastavak teksta!

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...