Matilda Brober uvek se mučila sa kilažom, a onda joj je jedna sasvim obična sitnica preokrenula život i danas je model!

Ovoj devojci iz Danske su prejedanje i slatkiši bili svakodnevnica zahvaljujući kojoj je dogurala do 126 kilograma težine. Takva je jednom prilikom otišla u zabavni park i poželela da se vozi na rolerkosteru i - nije mogla da stane u sedište! 

PROČITAJTE JOŠ: Zdrava ishrana, vežbanje ili operacija: kako je Džesika Veber (23) uspela da smrša čak 68 kg (FOTO)

Očajna, vratila se kući i donela odluku - nema više slatkiša, testa, prejedanja. Borba je trajala četiri godine i dobijena je. Matilda je izgubila 57 kilograma i sada radi kao model i reklamira sportsku opremu.

U čemu je bila njena tajna? Prevarila je svoje telo! Jela je samo male porcije, taman tolike da joj stanu u šaku, a konzumirala ih je kašičicom, kako bi obrok duže trajao i ona dobila osećaj sitosti!

ODLIČAN TRIK KOJI TOPI KOLOGRAME OČEKUJE VAS NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Zbog tog trika danas ima 67 kilograma i nakon operacije zatezanja stomaka uspešno pliva u svetu manekenstva.

"Sigurno sam svakodnevno unosila više od 3.500 kalorija dnevno. Prejedala sam se toliko da nisam mogla da dišem posle obroka. Najviše mi je pomogao trik sa kašičicom, jer bih tako lako zavarala sebe da sam sita", naglašava ona.

PROČITAJTE JOŠ: Samoposluga dijeta nudi jednostavno rešenje za debljinu: Amerikanac Broko (31) uspeo da smrša 90 kilograma šetnjom od 500 metara

Šta je jela pre: Za doručak sendviči sa čokoladnim namazima i puterom, praćeno čokoladnom užinom. Za ručak bi pojela salatu sa testeninom sa majonezom, piletinom, krutonima i uz to hleb sa pohovanim sirom. Usledila bi užina od čipsa, a za večeru testenina i to oko tri porcije. A onda pred spavanje još malo slatkiša. 

KAKO SE MATILDA HRANI DANAS I KOJI JE NJEN SUPER SAVET ZA MRŠAVLJENJE PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI! 

PageBreak

Danas se hrani ovako: Doručak se sastoji od 200 grama grčkog jogurta bez masti, malo banana i proteinska štangla bez šećera. Za užinu jabuka, a za ručak zdrava domaća čorba. Ponovo sledi užina u vidu proteinske štangle a onda za večeru uzima malu salatu ili malo povrća.

 PROČITAJTE JOŠ: Popularna pevačica drastično smršala: ovako Bojana Stamenov izgleda sa 28 kilograma manje (FOTO)

"Moram da naglasim da, ukoliko zaista želite da smršate, morate da obratite pažnju na ishranu. Mnogo ljudi ide u teretanu a ne naprave nikakve izmene u ishrani, pa se čude zbog toga što rezultata nema ili su slabi - savetuje na svom Instagram nalogu ova devojka."

Izvor: Daily mail