Paskvale Broko ima odličan moto: Sve je moguće!

To je dokazao i svojim fenomenalnim planom da se oslobodi viška kilograma na jednostavan način - za početak, učinio je nešto što je za njegove sunarodnike Amerikance skoro naučna fantastika - izbacio je sve zalihe hrane iz frižidera!

PROČITAJTE JOŠ: Kako je Kristina Radenković izgubila na težini: poznata voditeljka otkrila kako je nakon trudnoće smršala 20 kilograma

Ne, nije prebacio namirnice u ostavu, ako ste to prvo pomislili. Doneo je odluku da svaki put kad poželi da nešto pojede, ode u obližnju samoposlugu i kupi hranu za jedan obrok, piše Lisa.

Samoposluga nije čak ni naročito daleko - Paskvale  mora da pešači svega 500 metara do nje, ali nikada ne kupuje zalihe hrane, već ide tri puta dnevno - za tri obroka.

Kad je video kako brzo ostvaruje rezultate, odlučio je i da hrana bude isključivo zdrava, a počeo je i da vežba, pa je osim drastičnog mršavljenja uspeo i da dotera figuru po svojoj želji.

PROČITAJTE JOŠ: Naučnici šokirani: ova hrana ne goji, već uništava MASNE NASLAGE

Tako je momak iz Arizone, Paskvale Broko koji je dugo nosio nadimak "Debeli Pet" smršao toliko da je usvojio novi nadimak "Mogući Pet". Sve je moguće, zaista, tvrdi on.

Ipak, zbog činjenice da je oslabio više od 90 kilograma, morao je da se podvrgne operaciji uklanjanja viška kože. Svoju priču, ovaj Amerikanac podelio je i sa milionima svojih sunarodnika i uspeo da privuče medijsku pažnju čak i usred Olimpijade! Vrhunac je bio kad je čak i slavni bokser Majk Tajson podelio njegov post na svom Fejsbuk profilu - "daješ nam svima novu nadu", ponavljaju Paskvalovi obožavaoci iz dana u dan.

Izvor: Lisa