Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijeta

Anđela Krikmor (36) odaje cenu uspeha svoje dijete: oslabila sam 30 kilograma, ali sam izgubila muža

Autor Nevena Colic
Autor Nevena Colic

Anđela Krikmor je nedavno odala detalje o svojoj čuvenoj dijeti, uz pomoć koje je izgubila čak 30 kilograma, ali i svog supruga.

Izvor: Foto: Facebook/PrintScreen

Anđela Krikmor (36) je konačno rešila da otkrije detalje svoje čuvene dijete transformacije, ali i cenu kojom je platila svoj novi izgled.

Naime, ona je uspela da skine više od 30 kilograma i sa 83 spadne na 50 , ali ju je to koštalo braka. Ova mama dvoje dece tvrdi da je zdrav način života glavni krivac za raspad njenog braka.

Uprkos prirodno vitkoj figuri koju je imala u školskim danima, Anđela je uspela da dostigne težinu od 83 kilograma na svojih 154 centimetara visine i zbog toga se stalno osećala umorno. Bila je očajna u nameri da skine kilograme da je čak razmatrala i da ugradi gastrični bajpas.

VIŠE: Iskrena ispovest  Anđele Krikmor o dijeti transformacije: evo kako sam izgubila 30 kilograma za 8 meseci

Anđela veruje da je do ove kilaže došlo zbog sedećeg načina života, kuvanja i sedenja ispred TV-a. Iako su je prijatelji terali da učini nešto povodom svoje težine, ona je insistirala da je svojom figurom potpuno zadovoljna.

"Osećala sam se lepo. Moj suprug je mislio da sam lepa, ali pritisak prijatelja i porodice naterao me je da se zapitam",rekla je ona.

Priznala je da nije imala inspiraciju da se pokrene i da je sa suprugom uživala opuštajući se kod kuće, a onda je srela svoju prijateljicu Karlu koja je uspela da skine 10 kilograma.

"Ako ona može, mogu i ja", rekla je tada Anđela.

Na internetu je tražila dijete i tada je naišla na članak o gubljenju težine tako što se jede na svaka tri sata. To joj je izgledalo sumnjivo, ali odlučila je da isproba. Njeni obroci su postali manji i zdraviji iako je češće jela, a ishrana je uključivala puno mesa, slatkog krompira, avokada  i koštunjavog voća. Počela je da gubi težinu i tada je postala motivisana da krene i sa vežbanjem.

Nije bilo prijatno da krene u teretanu budući da je i dalje bila gojazna, pa je zato izvukla stare patike iz ormara i uputila se u šetnju parkom. Suprug ju je vozio i čekao u kolima dok ne završi šetnju.

"Želela sam da trčim, ali bila sam predebela za to pa sam zato hodala. Šetala sam svaki dan, bilo da je kiša i sunce, barem sat vremena, a onda je džogiranje postalo lakše",rekla je ona.

VIŠE: Iskrena ispovest Stefani (28) koja je oslabila 63 kilograma: evo kako sam rešila problem s viškom kože

Osam meseci kasnije, konačno se odvažila da krene u teretanu. Zdrav način života podrazumevao je potpuno novu rutinu kuvanja i ishrane, a njen muž i sin nisu želeli da je podrže u tome. Zato je prestala da im kuva i rekla da se sami snalaze za hranu. Ovo je opisala kao odbrambeni mehanizam kojim bi osigurala da sav taj trud ne bude uzalud.

"Nova ja je bila fenomenalna, bila sam aktivna i želela više od života. Želela sam da šetam, kampujem, putujem i srećem nove ljude. Bila sam toliko aktivna da sam čak prestala i da gledam TV", rekla je Anđela.

Gubila je u proseku 4 kilograma mesečno, ali njena veza je počela da propada. Anđela veruje da je za sve kriv njen zdrav stil života zbog kog se udaljila od supruga jer su im se životni prioriteti promenili.

VIŠE: Dijetalni napitak: koktel od južnog voća skida salo sa stomaka za 7 dana (RECEPT)

Doneli su tešku odluku da se rastanu nakon devet godina braka i Anđela je sada singl. Ipak, ona se ne kaje zbog svojih odluka i sviđa joj se osoba koja je danas. Počela je da se bavi bodibildingom i želi da napravi karijeru na račun svog gubitka kilaže i postane fitnes instruktor.

"Želim da pomognem ljudima. Kada to radim, osećam se dobro", rekla je.

Izvor: Blic žena

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...