Ako ste dosad robovali idejama da sve mora savršeno da se slaže, da uz braon ne ide crno i da uz beli krevet može da stoji samo beli toaletni stočić, vreme je da se probudite!

Brijen Peni je zaljubljenica u romantični stil uređenja doma - popularni "boho" - i pokazala je kako se, uz malo para, mogu povezati vrlo različiti komadi nameštaja. Njene ključne dve reči su jastučići i boje, a zahvaljujući njima čitava kuća deluje kao da je nameštena uz pomoć veštih dizajnera.

"Tek kad počnete da birate boje za zidove, shvatite koliko nijansi bež ili roze postoje u farbarama", objašnjava ona. "Moje iskustvo mi je pokazalo da ne smem da se brzo odlučim, već ponesem uzorke kući, zalepim ih na zid i sačekam nekoliko dana pa tek onda izaberem", priča mama jednog malog Koste.

Ona je sigurna da je dovoljno da okrečite stan i izaberete pravi ton boje pa da sve zablista u novom sjaju. "Ne treba bežati ni od tapeta, foto tapeta ili drugih dekoracija za zidove", objašnjava gospođa Peni. "Takođe, život me je naučio da se nikada ne možete imati previše sobnih biljaka. One su te koje daju toplinu", kaže Brijen, koja uživa u takozvanom "boho" stilu.

Pogledajte kako je ona primenila ove ideje u spavaćoj i dnevnoj sobi, sigurni smo da ćete dobiti sjajnu inspiraciju.

Instagram / boneill_athome Sve u boho stilu!

Izvor: Lepa&Srećna