Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GDE TREBA DA STOJI ŠPORET, A GDE FRIŽIDER? Feng šui kaže da je kuhinja simbol karijere i finansija, a evo gde grešite

Uredite kuhinju prema Feng šuiju.

  Izvor: Printscreen/ YouTube SisLetter

Feng šui stručnjaci kažu da je kuhinja jedna od najvažnijih prostorija u domu, a sve to zbog toga što je to mesto gde se okuplja cela porodica i mesto na kome se sprema hrana.

Možda će vas zanimati

Predmete u kuhinji treba da uredite na ovaj način kako biste imali uspešnu karijeru i sređen život.

Gde treba da stoji šporet u kuhinji?

Prema Feng šui pravilima šporet predstavlja naše finansija i karijeru, pa zato treba da povedemo računa o njegovom položaju. Poželjno je dok kuvate i dok ste okrenuti šporetu vidite i vrata. To pruža pogled na karijeru i doprinosi da imate kontrolu nad svojim životom i finansijama.

Frižider u kuhinji

Mesto frižidera nije definisano i možete ga staviti gde god želite, ali Feng šui ima posebno pravilo za ovaj simbol. Frižider mora stalno da vam bude pun, a kao element vode označava prosperitet i porodično blagostanje. Pored toga on mora uvek da bude čist, kako biste uklonili negativnu energiju koja se u domu nalazi.

Slomljeno posuđe

Nikako ne smete da držite okrnjene šoljice, tanjire i bilo koje keramičko posuđe, kako ne biste privlačili nesreću i izbijali novac iz džepa. 

Boje u kuhinji

Najbolja boja za kuhinju, prema Feng šuiju, je zelena, a preporučljive su i druge svetle boje jer unose vedrinu i pozitivnu energiju. Zelena boja je takođe dobra i privlači novac.

Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije