OVAJ KOLAČ JE NAJVEĆI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Japanski čizkejk ima samo 3 sastojka, a sprema se brzinom svetlosti

Za ovim kolačem je poludelo 12 miliona ljudi.

Printscreen/ YouTube ochikeron 

Za ovim kolačem su ljudi odlepili, a pored toga što se sprema veoma jednostavno, on je neodoljivo ukusan. Pogledajte šta vam je potrebno i kako se sprema.

Za japanski čizkejk potrebno je:

- 3 jajeta

- 120gr čokolade

- 120gr krem sira

Priprema: 

Istopite čokoladu na pari, pa dodajte krem sir i dodajte 3 žumanca. Belanca umutite da budu veoma čvrsta, a onda trećinu (otprilike) dodajte smesi sa čokoladom i sirem. U kalup za pečenje sipajte smesu , pa pecite na 170 stepeni, 15 minuta, pa smanjite na 160 i pecite još 15. Kada je kolač gotov, ostavite da se hladi i servirajte. Prijatno.

Ceo postupak pogledajte u videu.

Izvor: Lepa&Srećna

Printscreen/ YouTube ochikeron 

Za ovim kolačem su ljudi odlepili, a pored toga što se sprema veoma jednostavno, on je neodoljivo ukusan. Pogledajte šta vam je potrebno i kako se sprema.

Za japanski čizkejk potrebno je:

- 3 jajeta

- 120gr čokolade

- 120gr krem sira

Priprema: 

Istopite čokoladu na pari, pa dodajte krem sir i dodajte 3 žumanca. Belanca umutite da budu veoma čvrsta, a onda trećinu (otprilike) dodajte smesi sa čokoladom i sirem. U kalup za pečenje sipajte smesu , pa pecite na 170 stepeni, 15 minuta, pa smanjite na 160 i pecite još 15. Kada je kolač gotov, ostavite da se hladi i servirajte. Prijatno.

Ceo postupak pogledajte u videu.

Izvor: Lepa&Srećna

Printscreen/ YouTube ochikeron 

Za ovim kolačem su ljudi odlepili, a pored toga što se sprema veoma jednostavno, on je neodoljivo ukusan. Pogledajte šta vam je potrebno i kako se sprema.

Za japanski čizkejk potrebno je:

- 3 jajeta

- 120gr čokolade

- 120gr krem sira

Priprema: 

Istopite čokoladu na pari, pa dodajte krem sir i dodajte 3 žumanca. Belanca umutite da budu veoma čvrsta, a onda trećinu (otprilike) dodajte smesi sa čokoladom i sirem. U kalup za pečenje sipajte smesu , pa pecite na 170 stepeni, 15 minuta, pa smanjite na 160 i pecite još 15. Kada je kolač gotov, ostavite da se hladi i servirajte. Prijatno.

Ceo postupak pogledajte u videu.

Izvor: Lepa&Srećna