Ako želite da vam kupatilo uvek miriše na svežinu, a ne želite da udišete isparenja od hemijskih proizvoda, ovaj trik je sjajno rešenje!

Ne zahteva novac, i sve što vam je potrebno je jedan limun i jedna hirurška maskica. Limun je već veoma dobro poznata namirnica za čišćenje, naročito kada je reč o kupatilu i kada želite da izglancate pločice ili staklene površine. Ipak, njegovoj primeni tu nije kraj, on može da vam pomogne da osvežite vazduh u prostoru i unesete svežinu u toalet.

Za ovaj trik je potrebno da najpre isečete jedan kraj maskice, tako da možete da razdvojite njena dva sloja. Iseckajte limun sitno i smestite ga u unutrašnjost maskice, kao što je prikazano na snimku ispod. Zavežite isečeni kraj, tako da limun ne ispada iz nje, a onda ovaj prirodni osveživač smestite u vodokotlić.

Zakačite ga za cev ili na drugi način pričvrstite u unutrašnjosti vodokotlića. Budite oprezni kada skidate i vraćate poklopac, kako ga ne biste slomili. Limun će ispuštati miris i svaki put kada povučete vodu osećaćete svežinu u kupatilu.

Pogledajte kako da napravite prirodni osveživač i da vam kupatilo uvek miriše.

Prirodni osveživač kupatila TikTok/pieceoflife71

Pogledajte ikako da kupatilo uvek miriše na svežinu.

BONUS VIDEO:

Čišćenje klima  tiktok/@that_cleaningguy

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.