Ako neko zaslužuje moderno kupatilo uređeno u nežnim, ženstvenim bojama, to je Riz Viterspun. Najbogatija glumica Holivuda uživa u renoviranom domu, pa se pohvalila najlepšim detaljima.

Najpoznatija kod nas po ulozi u filmu "Pravna plavuša", Riz važi i za veoma uspešnu investitorku, pa je sebi obezbedila dom vredan 15 miliona dolara.

Mnogi detalji odaju popularan trend "tihog luksuza", a takvo je i njeno novo kupatilo. Dizajneri su se odlučili da kombinuju čak tri desena - jedan je na modernističkim ružičastim tapetima, drugi na mermeru od kojeg su sanitarije, a treći na podu koji je čista klasika.

Svaki od njih je, po sebi, izuzetan, a usklađeni predstavljaju harmoničnu celinu. "Dizajneri su odlično razumeli šta ja želim", kaže glumica. "Htela sam da kupatilo samo malo modernizujem i posebnu pažnju smo posvetili izboru osvetljenja i baterija - one su pravi dragulji u domu." 

Tako je i u drugom kupatilu koje je ista kompanija renovirala za Riz, samo što su ovog puta odabrane druge kombinacije boja.

Izabrali smo za vas sjajnu galeriju slika modernih kupatila sa zanimljivim detaljima i kombinacijama boja, pa je što pre pogledajte - sjajna inspiracija za sve koji bi želeli da renoviraju ovaj kutak u svom domu.

Pročitajte i kojih pet stvari morate skloniti iz kupatila kad vam dolaze gosti. 

Shutterstock Ideje za renoviranje i detalji za opremanje kupatila i WC-a

BONUS VIDEO: 

Ideje za uređenje kupatila TikTok/ whataboutdesign

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.