Ovih dana smo svakodnevno uživali u fotografijama raskošnih novogodišnjih jelki kojima su se hvalile poznate žene. Svaka od njih imala je prelepo praznično drvo ukrašeno atraktivnim ukrasima.

Mnoge od njih nisu štedele novac ni za prateću dekoraciju, poput Viki Miljković koja je za ukrase dala više od 250.000 dinara, ali tu su i potpuno neočekivane jelke bez ukrasa, na kojima sijaju samo lampice, kao što je jelka Jelene karleuše.

Ipak, najukatniju jelku na svetu definitivno ima glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić. Zgodna glumica na Instagramu je objavila fotografiju svoje prirodne jelke zasađene u saksiju, na kojoj nema blještavih lampica ni prepoznatljivih kugli.

jelka jelisavete orasanin (1).jpg
Instagram / jagodenamagli 

Iako Jelisaveta nije ništa objasnila, čini se da je jelka u porodici Teodosić okićena jedinstvenim kartonskim ukrasima, koje je glumica najverovatnije pravila sa svojom decom, i to je automatski čini najlepšom koju mogu da imaju.

U domu Teodosića nema ni skupih Deda Mrazova, irvasa i svetlećih poklona. Jedina dekoracija su papirne jelke i ručno pravljen papirni Deda Mraz.

jelka jelisavete orasanin (2).jpg
Instagram / jagodenamagli 

Pretpostavljamo da je i ovu dekoraciju Jelisaveta pravila sa decom, sinom Bogdanom i ćerkom Petrom, i baš zato je to najlepša dekoracija na koju bi svaka mama bila ponosna.

Osim porodične dekoracije, ove fotografije pokazuju i da Jelisaveta nije ljubitelj modernog enterijera i upadljivih detalja, već radije bira minimalizam i retro elemente. Saznajte i koje 3 stvari čine da vaš enterijer izgleda siromašno.

Pogledajte i zašto je jelka Nikoline Kovač najlepša estradna jelka.

BONUS VIDEO

Novogodišnja jelka od lisnatog testa  Instagram/ taste_happiiness

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&srećna/B.S.