Naše okruženje u kojem najviše boravimo - naš enterijer - izuzetno je važan aspekt naših života, jer veoma utiče na nače živote.

Osim toga, način na koji smo uredili enterijer puno otkriva o nama samima psihičkom i materijalnom stanju, a ova četiri gosti prvo primete kad dođu:

Masivni ramovi za slike u "kraljevskom" stilu

Fotografije i slike na zidovima su uvek odlična ideja koja obogaćuje izgled enterijera. Ali, treba ih birati veoma pažljivo, jer je samo nekoliko loših koraka dovoljno da sve pokvarite. Ako trošite mnogo novca na reprodukcije svetskih dela i na sve to stavite ih u velike okvire, vaš pokušaj da stvorite imidž velikog intelektualca verovatno je uzaludan. Radije birajte efektne postere u jednostavnijim ramovima ili izradite porodičnu priču od fotografija.

Flekave krpe i peškiri

Kome prija da obriše ruke masnom krpom ili peškirom sa flekama starim nekoliko godina? Osim toga, čistoća je najvažnija za zadravlje, pa tek onda za estetiku.

Lažna svila

Svila se oduvek smatrala glavnim znakom bogatstva, ali svila nije svakom pristupačna za kupovinu. Zato se mnogi odlučuju na "imitaciju" - poliester. Nemojte biti u zabludi da ćete ovako nekog "prevariti", a osim toga, sintetika uopšte ne propušta vazduh pa ćete se u ovakvoj posteljini samo preznojavati.

Tekst: Lepa&srećna/B.S.

BONUS VIDEO

Dizajnerka enterijera TikTok/kellyhoppen