Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAŠTO SANJATE BIVŠEG PARTNERA? Ovaj san vam šalje važnu poruku, a jednu stvar nikako ne smete da preduzmete

Dešava vam se da noćima sanjate bivšu ljubav? Da, to može da šalje važnu poruku i da vam da mnoge odgovore.

  Izvor: Shutterstock

Noćima unazad vam se dešava da sanjate bivšu ljubav i situacije koje ste sa njom prolazili. Nije vam jasno zašto do tog sna dolazi, a situacija polako kreće da vas zabrinjava. To nije ništa strašno, ne paničite. Sanjanje bivšeg partnera je uobičajena stvar.

Možda će vas zanimati

Sigurno vam se dogodilo da ste nakon sna uzeli sanovnik da pročitate tumačenje i da niste na to našli odgovor. Mi smo tu temu malo istražili i došli smo do interesantnih zaključaka. Snovi o bivšoj ljubavi, dečku, ženi, mužu mogu ukazati na to da neko ko se trenutno nalazi u vašem životu u vama izaziva iste emocije kao prethodni partner. Moguće je da iste stvari vole, iste navike imaju, da ista mesta posećujete kao kao sa bivšim ili da sadašni partner poseduje slučne osobine kao prethodni. Može se dogoditi i da vas iste stvari nerviraju kod sadašnjeg partnera kao kod bivšeg, pa su vam te stvari uvek na umu u svađi, u podsvesti, a samim tim i u snu.

Ukoliko se snovi sa bivšim partnerom učestalo ponavljaju moguće je da vi negde grešite. Možda vam snovi govore da ponavljate greške iz starog odnosa, a koje su vas oštetile i ostavile veliki trag. Ukoliko ste ušli u novu vezu, a sanjate bivšeg partnera, možda preispitujete svoju trenutnu vezu, svoje postupke i postupke partnera. Negde vagate između toga kako je bilo sa bivšim partnerom, a kako je sa trenutnim.

Možda će vas zanimati

Prisećanjem bivše ljubavi nužno ne znači da će te joj se vratiti, već da zapravo postoje neki neraščišćeni odnosi i nešto što vas i dalje tišti. Može se desiti i da sanjate bivšu ljubav jer i dalje osećate emocije prema njoj/njemu koje duboko u sebi potiskujete. Situacije koje najčešće sanjamo su razgovor sa bivšim, pomirenje, seksualni odnosi, ali i smrt.

Šta znači kada sanjamo da vodimo ljubav sa bivšim partnerom?

Ova situacija upućuje na to da ste svesni osobina koje ste poprimili od bivšeg partnera. Ove snove možete sanjati i kada ste srećni u novoj vezi, a tih momenata se prisećate kao lepih trenutaka sa bivšom ljubavlju.

Šta znači kada sanjam da je bivši partner umro?
Ovo može značiti da ste spremni da krenete dalje i da bivešg partnera ostavite iza sebe. Želite da započenete nov život, a snovi vam daju podršku. 

Ukoliko sanjate pomirenje sa bivšim partnerom, to ne znači da to zaista treba da učinite u stvarnom životu.

Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije