Proleće budi najlepše emocije, pa oni koji su bez emotivnog partnera priželjkuju da im se dogodi ljubav. Snovi mogu da najave različite događaje, i lepe i ružne, a i da li ćete najzad sresti svoju idealnu polovinu.

LUTKA

Lutke su na javi sinonim za igru, bezbrižnost i razonodu, i asocijacija ne iskrene, detinje emocije. Retko se javljaju u snovima, ali ako sanjate da nekom poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život.

 POSTELJINA 

Snovi o posteljini su česti i popularni među ljudima. Bela posteljina je najpopularniji san i simbolizuje mir i harmoniju. Ovakvi snovi  pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Ako su beli čaršavi čisti, toznačiti da ćete imati puno sreće u ljubavi

GUSTA ŠUMA

Ako sanjate gustu šumu iz koje na kraju pronalazite izlaz to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. Ovaja san otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ste zalutali u šumi to ukazuje da još nije pravo vreme da ljubav uđe u vaš život.

 Izvor: Lepa&Srećna