Priprema:
Odaberite mesnat paradajz ili šljivar. Operite dobro, presecite na pola i očistite od peteljki.
Dodajte so i sameljite ga u blenderu.
Sipajte u čiste tegle, dobro zatvorite metalnim poklopcima.
Poređajte tegle u pleh, kao što biste ih složili na policu, s tim da se tegle međusobno ne dodiruju.
Stavite pleh u hladnu rernu, uključite na 90 C stepeni i ostavite tegle u njoj tri sata.
Sačekajte da se ohladi i smestite u špajz.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka