Indonežanska kuhinja je bogata raznim aromatičnim i egzotičnim biljkama koje daju specifičan ukus hrani, a verovatno su mnogi znatiželji da je probaju.
Kuvar Sudarius Tjahja otkriva kulinarske tajne zemlje iz koje dolazi,a od naših specijaliteta probao je kupus za koji trvdi da ima izuzetno jak ukus.
Pogledajte prilog ispod teksta i saznajte neke od trikova ove azijske kuhinje:
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka