Potrebno je (za 70 komada):
- 100 g suvih višanja
- 2 belanceta
- kašičica limunovog soka
- 110 g finog šećera
- kašičica narendane limunove korice
- 50 g rendane čokolade
- 50 g mlečne čokolade
Priprema:
1. Rernu zagrejte na 130 stepeni. Naseckajte višnje. Belanca i limunov sok ulupajte u čvrst sneg. Sipajte šećer, pa mutite dok smesa ne postane sjajna.
2. Uz pomoć dve kašike oblikujte kolačiće na papiru za pečenje pa ih pecite 40-50 minuta. Naseckajte mlečnu čokoladu, rastopite je i ukrasite kolačiće.
Vreme pripreme 70 minuta
Pripremila: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka